Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Igen közben én is találtam egy másik videó-t, ahol 56-ot említ, de én még sose számoltam meg és nekem sincs meg az összes! Pl a Merci GT ázsiai festéssel nagyon szép, de nekem nincs rá 8-9 ropim! Ill. a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)-ot se láttam még, pedig már egy bő 1éve játszok ezzel és minden nap fent vagyok a játékban! Annak külön örülök, hogy megnézted a videót és egyetértek veled jól érti a dolgát!

!drop-nak üzenem én már kb. fél éve 100-ason vagyok és még mindig nem értem el az utolsó Campaign részt, mert a Koenigsegg-em csak 909PR-es! A LaFerrari meg még ennyi sincs nagyon drága a fejlesztése!

Más: Itt egy kép a régi gyűjteményem egyik darabjáról és a hozzátartozó leírással! Sajnos a hátán lévő venti már nem pörög, mert a pöcök amit a kerék forgatott eltört és mivel öntve van két szegeccsel rögzítve a kasztni így megjavítani se fogom tudni ha csak nem megfúrom a szegecset, de az már barbár módszer!

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest