- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B******** #317 üzenetére
Jelenleg a Shelby-vel ott tartok, hogy vagy olyan cuccok kellenének bele, amiket jelenleg csak Loading Dock-ból lehet húzni (amihez nincs pénz, mert mindig elverem Black Market-es autó blueprintekre és alkatrészekbe minta beépítésbe és egyesítésbe) vagy szintén ezek a conversion kit-ek, amikből szintúgy rengeteg kellene nálam is (mindenhez alkatrészhez külön minimum 20 db minta...).
Szerintem felesleges a játéktól várni a sült galambot és bizony érdemes napról napra lenyomni a kötelező versenyeket a conversion kit-ekért, mert úgy veszem észre bazti ritka az, ha Rare főalkatrészt húz ki az ember és akkor ugye ebből több féle kategória van és egyáltalán nem biztos, hogy ahhoz a kategóriához kap alkatrészt az ember, amihez szeretne.
Ez a játék ezen ponton durván el van rontva, mert itt még az sem mentené meg a helyzetet, ha ráköltene az ember annyit, amennyit egyébként egy normális konzolos vagy PC-s játékra költene....
Na meg hol vagyunk még mi a hiper autóktól a játékban? Szerintem itt többünknek csak jövőre lesz kb Huayra-ja vagy Koenigsegg-je legálisan.
Nem tudom, hogy a mobilos Most Wanted mennyire volt haladósabb ehhez képest, mert abba is belekezdtem anno, de aztán telefoncserekor elveszett a mentésem és persze már nem akartam nulláról kezdeni az egészet, szóval azt a játékot sosem játszottam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest