- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Levi123 #3300 üzenetére
Nyugi én sem, meg gondolom még sokan mások sem állítólag pályázatos oldalban is volt valami hiba ami miatt állt az egész sokáig. Engem eonsolar(kivitelezőm) szívat, kb. 1,5 hónapja ül a teljességi kivitelezői nyilatkozaton (8.számú melléklet), minden más papír megvan és ugye anélkül nem tudom beadni a végelszámolásra az igényt...pedig már jövőhét elején itt van a számla fizetési határideje. Mindegy lexarom nem az én hibám...
S-eye
Ez az inverter?: [link]
Nagyon jó kis setupot raktál amúgy össze. Gratulálok, remélem jól fog majd muzsikálni.Nekem is ekkora rendszerem van, csak Sungrow az inverter (SG5.0RT) és JA Solar 380W-os panelek. Feszültséglevezetőket meg nem épített be a debreceni kivitelező cég, mert azt mondták ebben az inverterben be van építve a gyári védelem...hát so-so...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest