Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MODERÁTOR
válasz gergo0007 #18393 üzenetére
felénk a cégeknek nincs családtagjuk, de biztos én vagyok helikopter.
Egyébként csak a Te kedvedért:
ikea family
ikea businessHa az előfizetéshez ikea family kártya kell és ezt a kártyát csak magánszemélyek kaphatják (mint ahogy a nevében is benne van), akkor szerinted mi a válasz
és igen, belátom, hibáztam, hogy egy egyszerű NEM helyett megpróbáltalak rávenni a logikus gondolkozásra.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz gergo0007 #18395 üzenetére
nem vagy egyszerű eset
a family a kártya nevében szerintem azt jelenti, hogy családi kártya és NEM az ikea a család, hanem Te és a feleséged. Tehát magánszemélyként vehetsz igénybe családi kedvezményeket, cégként pedig nem, hiszen a cég nem család ennél egyszerűbben nem tudom leírni sajnos
Zoli1222 :
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
mylenovo
csendes tag
válasz gergo0007 #18356 üzenetére
A Vitamax Instant Net megszüntetése engem is bosszant. Kitűnő megoldás volt tartalék netelérésnek. Előfordult párszor, hogy a kábelnetes kimaradásoknál kihúzott a trutyiból.
Erre a használati módra a napijegy és a hetijegy totálisan alkalmatlan.
Ahogy néztem a Telenornak van egy hasonló feltöltőkártyás csomagja (min. 3000 ft/év és 5 forint/perc a net). Szerintem majd május közepén erre váltok. Remélem ők nem fogják 1,5 éven belül megszüntetni, mint a Voda.
A bentragadt pár ezer forintom elherdálására meg azt találtam ki, hogy eljátszom sms-es lottón. -
bobace
addikt
válasz gergo0007 #21229 üzenetére
Én sem bírom feldolgozni, és lenyelni sem fogom, hogy a maximális 400 Ft helyett ő nagy kegyes negyevenx % kedvezményt nyújtva is majd' 500 Ft-tal emelték a flottás előfizetésem (2 kártya => 1000 Ft...).. Annyiból nem számít, hogy 2 Ft-jával körülbelül ennyi lenne amúgy is, de nyilván ez az ingyenes beszélgetések miatt van, abból meg vennék vissza, ha fizetős lenne.. Nekem szarul esik, hogy az eddigi 3500 Ft helyett most 5000 Ft jött ki (tört havi komadóval).. Mert ez már 40%-os emelés múlt hóhoz képest...
Értem, hogy nem akarják lenyelni, csak ez a marketing szöveg vágja ki a biztit, hogy ők még engednek is majd' 50%-ot, közben meg a törvényi maximum felett adóztatnak.. Na ez a lol..
Az egyik előfizu biztos megy a levesbe, a másikat meglássuk, szerencsére nincs hűségem..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
bopeti98
őstag
válasz gergo0007 #21416 üzenetére
Nem akarom megtartani csak megnéztem igazából hogy nem-e előfizetéses mert akkor a SIM kártyát leadtam volna az egyik ügyfélszolgálaton de mivel feltöltőkártyás és van olyan érzésem hogy ezt valaki direkt dobta el mert a modem burkolata ketté volt törve és szép gondosan a fűben egymás mellé le volt rakva(egyszóval valaki direkt lerakta a fűbe) azért inkább kidobtam a kukába.
-
Rick4
félisten
válasz gergo0007 #22257 üzenetére
Nem, ugyanis nekem egyiken talán 300Ft-ot emeltek, természetesen ettől még utána sincs telefonadó, és lett még 50MB net is, ott egymás között eddig is és ezután is ingyenes volt, másik meg egy sokéve lezárt tarifás vitamaxos, itt nem emeltek és kb ennyi.
Ha neked módosítottak, időben kiküldték, a lehetőség és a nemtetszés ellenére a szolgáltatást nem mondtad fel, nem váltottál csomagot, és most itt cirkuszolsz, az téged minősít, nem a szolgáltatót.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz gergo0007 #22264 üzenetére
Téged halántékhoz nyomott pisztollyal kényszerítettek, hogy márpedig szimpla, drága előfizetést vegyél, aztán itt cirkuszolj? Nem. Kényszerítettek, hogy mikor kijött az ászf módosítás nem válts, hanem maradj? Nem. Ha meg elmentél, mit számít, hogy másoknak mi van, ha ők nem mondták fel a szerződést? Szerintem felejtsd fel őket még ma.
Ha szépen elköszöntök egymástól, utána már mi fáj? Ne csinálj viccet magadból...[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz gergo0007 #22267 üzenetére
Lehet hogy te ennyire leszarod a másik embert, de én nem
Leszarom? Ő döntött úgy, hogy marad, nem?
Szükségét éreztem, hogy a nyilvánvaló tényekkel szembeni véleményen (ami ugye semmiféle konkrétumot nem tartalmazott, ellenben csúsztatást, sőt konkrét hazugságot annál inkább) nevessek egy nagyot. Mindösszesen ennyi, hogy Te ebből mást láttál, mást sejtettél, az a többi mondandóddal együtt igencsak téged minősít. Veled ellentétben én olyasmiről írok ami nem a voda hatásköre, ha valaki maradni akar, tudta mennyit fog fizetni, ha valaki elment, akkor meg választott mást, miért kellene a szolgáltatót belekeverni ebbe? Lehetőséget adott a lelépésre, a csomagváltásra, aki nem élt vele és utána sír, azt nem tudom sajnálni.
Veled a beszélgetést befejeztem, le kellene vedd a szemellenzőt, meg a szemüveget, hogy a valóságot lásd..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest