Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz bopeti98 #21309 üzenetére
Nekem megint voda netem van (előtte egy évig t-mobile volt, azelőtt szintén voda) és hidd el, amire a mobilnet való, arra a voda a jobb. Ha otthon használsz netet, miért nem fizetsz elő digire, vagy kábelnetre? Mert tuti gyors és olcsó, korlátoktól mentes? Itthon 4300Ft-ért 50-es t-home kábelnetem van (arról nem beszélve hogy van pár eszköz aminek kell a fix net, tehát nincs olyan hogy kihúzom és megyek) magammal megy viszem a vodás netet, amikor kell akkor bekapcsolom, ez lehet épp az autópályán 150-nel haladva, a Balaton partján, vagy Gyula szélén is, de akkor viszont működjön már.... Ez megy 1-3-5-7 mbittel, teszi a dolgát, az LTE meg nem megy csak pár helyen, rajtad kívül még max 500 embernek felel meg úgy ahogy most áll. Az meg más kérdés, hogy később mi lesz, attól Te most nem tudsz egy mail megnézni, hogy 3 év múlva fejleszteni fognak.....
Ha neked más elképzelésed van a mobilnetről, szerintem rossz bolygón szálltál le.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz bopeti98 #21311 üzenetére
Ez meg szimplán hülyeség, és csak véleményt tartalmaz, tényeket nem. Itt voltam még tavasszal, elmondtam a véleményemet, a srácok meg csak mondták, hogy az utóbbi időben a voda rengeteget fejlesztett. Mivel havi 6-7 ezer km-t megyek, és napi 12-16 óráka tülök a kocsiban, kell a mobilnet, nem hagyott nyugodni a dolog, és összehasonlítottam az ország számos pontján a t-mobile és a voda netjét, egyszerre néztem jó 2 hétig a sebességeket és a pinget is, nos, elárulom, mivel írtam is, már megint vodát használok, a véleményed köszönőviszonyban sincs a tényekkel. Még BP központi részein sem, ahol a T ment 4-5Mbittel, ott a voda nyomta 8-cal... És itt országos hálózatról beszélünk, nem másról.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Agro
senior tag
válasz bopeti98 #21309 üzenetére
Hát ezzel lehet vitatkozni...
Jó dolog ez a 40-60 Megabit, de a felhasználók nagy része még az 1-2 megabitet se használja ki. Nagyon kicsi az a felhasználói bázis aki mobilneten akar ekkora sávszélességgel tölteni. Aki pedig ilyen sebességet szeretne elérni annak már fontos a stabilitás is, ami valjuk be mobilnet esetén köszönő viszonyba sincs a vezetékes internethez képest. Egy HD video streameléséhez se kell ekkora sávszélesség. Arról nem is beszélve, hogy a jelenleg a piacon lévő mobilnetes csomagok nagyrésze valamekkora adatmennyiség felett lassít. Magasabb sávszélesség magasabb felhasználást is eredményez tehát csak előbb éred el a limitet. Ezt saját tapasztalatból mondom. És szerintem ez sok emberre levetíthető. (Ha van egy erős kocsim hajlamosabb vagyok kövérebb gázt adni, míg pl egy suzukival nem izmozok). A webes böngészés nem lesz érezhetően gyorsabb. Ez a sávszélesség igazán nagy adatmennyiségek gyors letöltésére lehet jó alternatíva, de számomra akkor se fogja kiváltani a mobilnet a vezetékes internetet még egy jó darabig. Ehhez az kell, hogy a mobilnet hozza ugyan azt a minőséget mint a vezetékes. Inkább legyen stabil és garantált 30 megabitem mint egy időjárástól és felhasználók számától függő "elméletileg" 60 megabites mobilnetem.
-
Agro
senior tag
válasz bopeti98 #21320 üzenetére
A reklámban nem is esik szó LTE-ről csak 3G-ről így szerintem ebben a formában teljesen helytálló a reklám. Ha országosan nézzük az átlagos letöltési sebességet akkor még gyorsabb is. Mert bár 20 nagyvárosban van LTE, de a vodának a mezőn is van 3G ott ahhol sokszor a T-knek még EDGE sincs.
Nyugodtan csinálhat a T is hasonló reklámot pl 5% 1% és 0% LTE de az ebben a formában inkább fail szagú. (csak példaként hoztam az értékeket, nem tudom pontosan hány % az LTE országos lefedettsége)
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Ez a reklám teljesen rendben van, csak itt nem azt mondja hogy más
mosóporokkalmobilszolgáltatókkal szemben, hanem megnevezi őket és pontos adatokat ad meg. A Voda a legbátrabb ilyen szempontból hogy bevállalja, mert ha hazudik, vagy akár csak téved, és a megnevezett konkurens bizonyítani tudja, akkor hamar jön a büntetés (mint volt is rá példa a leggyorsabb 3G-s reklámmal). Más nem is nagyon alkalmaz ilyen reklámot, illetve egy gyógyhatású készítményt reklámoznak manapság a tv-ben hasonló reklámmal.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Nagyon fárasztó már ez a LTE fétised!Ha te erre gerjedsz egs,ott a másik két szolgáltató!
Nekem fontosabb az,h.nagyszüleimnél(800fős falu) normálisan tudom használni a Mobilnetet,mert egyedül a Vodának van HSDPA hálózata.Általad nagyon dicsőitett Telenornak,még GSM lefedettsége sincs!T-Mobileal GPRS-en "száguldozhatsz"Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
MODERÁTOR
válasz bopeti98 #21327 üzenetére
és aki olyan helyen akarja "fő"netnek használni, ahol nincs
szuperhipernet? Az meg gondolom így járt, és másszon vissza a kábel végére...szvsz a telenornál is csak addig lesz "korlátatlan" mobilnet, amíg nem sikerül megcsinálniuk, hogy tudják korlátozni az adatforgalmat, utána vélhetően változni fognak a feltételek
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
BéHGT
senior tag
válasz bopeti98 #21815 üzenetére
Tudod barátom, engem az érdekel, amit én mérek, nem az, amit egy ócska térkép mutat vörös, vagy kék színnel. mert olyat én is csinálhatok, csak semmit sem érne. Mondták nekem, hogy Somogyba mérjem össze, és meg is tettem/teszem. Ma még megyek jó pár helyre, de eddig összeveri Óbudán/Gellérthegyen, és Marcaliban meg Nagyatádon is a Hipersz*rnet a vodanetet, ez van....
-
club1
veterán
válasz bopeti98 #21861 üzenetére
Az a gond, hogy ez nem ennyire egyszerű. Azért érint a bíróság ítélete, mert itt a felhordóhálózatról van szó, arról a hálózatról, ami a celláidat a gerinchálózathoz köti. Tény, hogy ebből a T alapból jól állt, és csak egy blokkját érinti. A Telenor elég nagy katyvaszban van, mert képtelen a mobilnet csomagjainak nagyobb részét normálisan korlátozni, mivel nincs kezében teljesen a rendszer a ZTE infrastruktúrára való átállás óta. A Vodafone-nál a korlátozások normálisan működnek, az ő rendszerük talán nem dől meg ha elveszik tőlük azt a néhány blokkot (bár biztosan jó sok helyen belassulnak, és megint elkezd a hangátvitelük szakadozni/érthetetlenné tömörödni).
-
veterán
válasz bopeti98 #21863 üzenetére
Nagyon valószínű.
#21865 Dave1984: Úgy néz ki. Kíváncsi leszek, hogy fogja ezt beadni a Voda az előfizetőknek. Sok ember csak a lefedettség miatt szerződött (legtöbbször hűségvállalással) hozzájuk. Ezen előfizetők túlnyomó része nem tájékozódik a háttérben zajló dolgokról, így értelemszerűen azt fogják hinni, hogy a Voda önkényesen csökkentette a lefedettséget. Szerintem rengeteg veszekedés és szitkozódás lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
mrlujoak
veterán
válasz bopeti98 #22049 üzenetére
Horvátország.
Zábráb, és a Tele2 (a határtól Zágrábig), majd a belvárosban HR VIP.Nem uniós tagországként főnökömet a T-mobile nem kicsit megszívatta, hiszen ott nem kínált semmilyen költséghatékony mobilhasználatot, hiába volt T-mobile HR...
Így maradt neki a 300+ hívásindítás, 100 Ft+ hívásfogadás, és a netről nem is beszélve. iPhone-ját kénytelen volt "megcsonkolni" és letiltani az adatforgalmat róla...Én meg röhögve elvoltam a napi 50MB-tal, és a hazai percdíjakkal hívásindításkor.
Persze kellett mindkettő, mert mozogtunk a városban, szóval kellett a Google maps - pedig de meg néztem volna az iOS 6-os Apple maps bakijait Horvátban... Ejj...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
addikt
válasz bopeti98 #25503 üzenetére
EUNAPI "szót" kell elküldeni sms-ben a 1270-re.
Itthon is megteheted de kintről is.
Akkor aktiválódik a 990 Ft amikor hívást fogadsz, kezdeményezel, vagy adatforgalmat használsz.
Naptári nap az érvényessége,tehát a tartózkodási hely szerinti idő aznap éjfélig.
Kint nem kell naponta megrendelni csak a feltöltőkártyást.
Amennyiért itthon hívod annyi a hívás díja, ha ingyen akkor annyi.A fogadás díjmentes.
Célszerű figyelni, amikor jössz haza tiltsd le XEUNAPI "szóval" mert a határ közelében ha automatikus a hálózatválasztás, akkor későn áll át hazaira ill visszaáll a külföldi hálózatra a telefon és meglepetés érhet a hónap végén a napi 990 FT számlázás.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz bopeti98 #25528 üzenetére
amennyiben az alap Roaming szolgáltatás nem aktív , akkor nem fog működni az Európa Napijeggyel a kedvezményes beszélgetés.
valamely belföldi, internetelérést biztosító szolgáltatásnak szintén aktívnak kell lennie a kártyán, különben nem lesz elérhető a külföldi internetezés Európa Napijegy használatakor.
Ez a kitétel minden adatroaming opciónkra érvényes!
"Aki ad,az nyer"
-
Leelou
tag
válasz bopeti98 #25536 üzenetére
Az alap roaming azt jelenti, hogy külföldön egyáltalán fel tud jelentkezni a kártyád egy hálózatra. Hogy tudj egyáltalán telefonálni. Ha ez nincs (ROA a 1270-re), akkor otthon is hagyhatod a telefont.
Amúgy meg nem értem. Megrendelsz egy Mobilweb Napijegyet, amit nem használsz, kimész, aktiválod az európa napijegyet és használod, majd hazajössz és lemondod mindkettőt, így belföldön semmibe nem került neked a dolog.
Google Nexus 5 32GB White
-
asdf_
veterán
válasz bopeti98 #38442 üzenetére
A kartya kivonasaval a flotta kartyaszama nem mehet a minimumlimit ala, keszulek- es tarifahuseg nem lehet a kartyan (vagy kotbert fizetsz), ceges meghatalmazassal engedelyezi a jelenlegi elofizeto a sim atiratasat a te nevedre, te atviszed voda feltoltokartyasra a szamot, elkoltod a -velhetoen itt is- kotelezo feltotltessel rakerult egyenleget (vagy bukni hagyod, attol fuggoen, mennyire sietos a szamhordozas), majd jelentkezel a T-nel egy szamhordozasra. Sacc/kb. valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
-
asdf_
veterán
válasz bopeti98 #38453 üzenetére
Kerdezzen csak ra alaposan, ceges elofizeteseknel nem tiltott az automatikus megujulas, es van az a sanda gyanum, hogy a szolgaltato veletlen elt is ezzel a kiskapuval. Nekunk is oszthato csomagunk van, szerzodeskoteskor mar rogton elore beirtam naptarba, hogy mikor kell visitani, ha nem akarjuk, hogy automatikusan megujuljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ÚJ - Aktiválatlan iPhone 16 Pro 128Gb - Desert Titán
- iPhone 14 Pro 256GB gyári független 100% hibátlan,2025.09.29 Apple jótállás névre szóló számlával!
- Asus ROG Crosshair X670E Hero
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Asus TUF Gaming A15 (2024)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest