- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Evo50
tag
válasz
SztiviVander #83158 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a hívó telefonon kicsörög a kimenő hívás miközben az órán nincs bejövő.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Zamasun #83155 üzenetére
"Ha az órát hívják telóról, a telón csörög a hívás, az órán viszont nem történik semmi"
Azt hogy? Most akkor az orahoz van hozzaadva az esim vagy a telefonhoz? Mert ez olyan mintha a telefonhoz lenne. Bar nem ismerem a samsung orakat hogy azok hogy mukodnek, csak ez igy azert furcsa. -
Zamasun
aktív tag
Watch 4 LTE órába igényeltem voda esimet (Tuti100 csomag), aktiváltam órán, van hálózat meg minden, de ha hívok rajta valakit, nem csörög ki a hívott félnek. Az órán ilyenkor a calling felirat látszik, majd egy idő után megszakad. Ha az órát hívják telóról, a telón csörög a hívás, az órán viszont nem történik semmi, csak utánna jön órára egy SMS, hogy nem fogadott hívás volt.
Mi lehet a probléma ? -
dr9
tag
Köszönöm szépen a segítséget, tovább jutottam, most viszont más a hiba. PL. "Azonosítás indítása" gombot sehol se látom. De ezen már továbbjutottam, mert az adataim tovább maradtak ezekbe a mezőkben, tehát itt nincs baj most. De a lakcímnél már nem volt honnan tovább vigye, ezért be kellett írnom, viszont azt mondja itt is, hogy hiba, és elvileg jelölve kéne legyen a doboz ahol hiba van, de nincs semmi kijelölve, hogy hiba lenne
.
-
ledgeri
nagyúr
Ki-mi a ez emailszolgáltatód?
Gmailnél játszik az alap@gmail.com mellé az alap+extra@gmail.com vagy az al.ap@gmail.com (bármennyi betűk közi ponttal). (talán alapból is fogadja ezeket, nem kell csinálni semmit
Outlooknál egy fiókhoz lehet adni 10 aliast (alap1@outlook.com mellé lehet bármi@outlook.com.), meg talán a fentiek közül is valamelyik verzió. (bármis verzióhoz előre be kell állítani azt, de utána külön emailcím, ugyanazon email-fiókbaÁltalában bármelyik egyéb szolgáltató támogat valamit a fentiekből, de ha minden kötél szakad ott a simplelogin.io, ami ad 10 darab bármi@párURL.com verziós megoldást, ami az aktuális fő-címedre megy!
-
dr9
tag
Helló. El szeretném idegeníteni a telefonszámomat apám nevéről az enyémre, mivel közeledik az adategyeztetés határideje, viszont van itt egy kis probléma. A szám jelenleg már most az én email címemen van, mivel ezt a számot mindig is én használtam és én töltöttem fel, csak akkor annó csak apum nevére tudtam írni. Most próbálom a számot elidegeníteni az én információimmal, csak az a baj, hogy amint kéri, hogy jelentkezzek be a fiókommal (amin már alapból rajta van a szám) a weboldal kicsit megbolondul. Visszadob arra, hogy be kell jelentkezzek (hiába már bejelentkeztem) és azután meg csak hibát ad ki
. Ezután ha megpróbálok visszalépni, akkor automatikusan kitölti apum adataival, és nem tudom azt szerkeszteni. Nincs erre valamilyen módszer, hogy megmaradjon az én emailemen a szám, és át is legyen írva az én nevemre? Tud valaki segíteni?
-
Marcsello31
őstag
Igaz, talán még itt van a m7 műholdas tévéje, nekik meg már van internetes iptv szolgáltatásuk is, a digi is sumák, ha 1 beltérinél több kellene már fizetned kel,
a valamire való csatornák meg külön csomagban vannak.
Ha mindenhol emelni és emelni fognak az eredmény az lesz hogy nem lesz rá vevő,
ennyi. -
Landsmann
addikt
válasz
Marcsello31 #83145 üzenetére
Árban a műholdas digi tv lett volna kicsit oplcsóbb, de ott meg macerás a beszerelés 3 tv-hez, ezért maradtam a Mindigtv mellett.
-
Marcsello31
őstag
Értem én mit írtok, de akkor sem tetszik, ez az egész.
Landsmann :
Akkor nem vagyok egyedül, nem hiszem hogy újra előfizetek így a mindigtvre, nekem ez már drága.keresek valami alternatívát,
vagy körbenézek a műholdas tv téren.
Talán nem lesz újabb ár emelés az "idén" Mert akkor tényleg tanya csenöl. -
Landsmann
addikt
válasz
Marcsello31 #83140 üzenetére
Jaja, én is szentségeltem mikor közölték az új árakat. De sajnos máshol sem olcsóbb. Én mondjuk nem, nézek tévét így fölösleges is, de a szülők mindig előtte kotlanak. Múltkor csináltam közvéleménykutatást, ki milyen csatornát néz. Naná, hogy nem tudok kisebbre váltani, mert éppen a családi csomagban vannak azok, amiket néznek. Úgyhogy marad, mert a konkurenciánál sem lenne olcsóbb.
-
domper2015
senior tag
válasz
Marcsello31 #83140 üzenetére
Itt nincs választási lehetőség, legfeljebb fizetsz vagy nem.
És ez nem politika, megszűnt a verseny. -
válasz
domper2015 #83138 üzenetére
Itt szerintem az a kérdés, hogy miért kellene indokolnia (jogilag)?
Állítsa be az árait ahova akarja, aztán majd a piac eldönti, hogy szeretné-e azokat az árakat.
-
válasz
SztiviVander #83132 üzenetére
-
prsq
aktív tag
válasz
SztiviVander #83132 üzenetére
Simán, de elsőbbségiként (én április végén kaptam meg).
Az elsőbbségi árát költhetnék nyomkövetésre. -
válasz
mtx1111 #83129 üzenetére
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni.
Igen így van.
Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
Ha nem sima levélként küldik ki, akkor nyomonkövethető a kártya "sorsa". Nem egészen értem amit művel a vodafone, pedig tök egyszerű ez az egész. Én most is azt gondolom, hogy kamu ez a nulla forintos sim és random küldenek/nem küldenek ki. Akinek annyira kell, majd fizet érte, a többi pedig így járt. Persze ez a magatartás ettől még nincs rendben. -
mtx1111
csendes tag
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni. Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
-
válasz
donjohnson #83126 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
donjohnson #83126 üzenetére
Végtelenszer több, min netről rendelve...!
-
válasz
dredjudge84 #83116 üzenetére
Ok, nézzük.
Küldjön nyomkövetési számot a csomaghoz és akkor keresem a postánál. Ja, nyomkövetési szám nincs. Panasz mailt írtam nekik, a választ be is másoltam ide. Üzletben nem tudsz nulla forintért feltöltős simet átvenni. Engem, mint ügyfelet, egyáltalán nem érdekel, miért nem kapom meg a kártyát és miért nézik hülyének az embereket, mert annak nézik, hiszen ez nem egyedi eset. Majd leboxolják egymás között. Visszanéztem most, a telekomnál legutóbb x hónap 15-én rendeltem a kártyát, kaptam nyomkövetési számot, 17-én használatba vettem.
-
mexel
veterán
Megvan a hibakód oka, igaz ügyfélszolgálat telefonon nem nagyon tudott semmit, személyesen kellett bemennem. Itt derült ki hogy a flottacsomag megszűnt, átalakult és ahogy annak lennie kell mint minden cégnél amit a családi vállalkozás megvett, kb duplájáért lenne csak ugyanaz.
( úgy hogy 1-2 hónapja emeltek már rajta)
Tudja valaki, létezik még avodánál az ügyfélmegrtartási csoport, vagy valami hasonló nevük volt? Megkérdezem őket tudnak-e ajánlani valamit mert ennyiért legkevésbé sem versenyképes, másoknál olcsóbban lenne jobb. Így a családi csomagok átvándorolnak sajna.
-
Lackooo84
nagyúr
Érdekes egy cég ez a vodafone.... pár napja jött sms, hogy a feltöltős kártyámra kaptam 100MB acsi netet, mondom ok. Most meg jött sms, hogy ez 100MB adat elfogyott. Hát a probléma csak az, hogy 98%-ban wifin vagyok, és a digi sim kártyám van beállítva mint elsődleges sim amiről a net megy....
-
mexel
veterán
Sziasztok! MyVodafone oldalon szeretném a szerződésem meghosszabbítani de ez fogad:
"Váratlan hiba történt!Kérlek, próbáld újra később.
Error ID: ERR-XT-NA-20240503092012874-1656971902"Tudja valaki mit kellene tenni? Ez az után jön amikotr hitelképességet ellenőriz az adatok után ( nem akarok semmit venni pluszban)
-
csaszi75
senior tag
válasz
DarkByte #83111 üzenetére
Az előző számlád tört számla volt Március 01-től részhavival emelve fizetted, plusz kiszámlázták a következő egy hónapot, ezért több az előző számlád.
A fordulónapod nem a hónap első napja, hanem valamelyik másik nap.
Volt már erről itt szó.
Nézd meg pontosan a számlád. -
DarkByte
addikt
Valaki magyarázza már el nekem mi történik.
Anyuméknak kötöttem tavaly egy Mobilnet XXL csomagot, amiért 4990Ft-ot fizettek. Ez drágult most márciusban inflációkövető szutyokkal, előző hónapban le is vontak 6400Ft-ot, gondoltuk ez az új havidíj.
A mostani számlán kevesebb, 5755Ft van. Plusz jött ma egy email hogy júliusban le fog járni a hűség, de most hosszabbíthatok és akkor 5755Ft lesz a havidíja? Heh?
Találtam ezt a pdf-et ami részletezi mi változott árazásban március 1-től és ebben benne van a Mobilnet XXL-re egy ilyen
A./1.3.1. pontban a Mobilnet XXL díjcsomag havidíja 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel br. 5 490 Ft-ról br. 6 255 Ft-ra, határozatlan idejű vagy 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel és e-Packkel br. 4 990 Ft-ról br. 5 755 Ft-ra
Akkor inkább nem az van, hogy az előző havinak is 5755Ft-nak kellett volna lennie csak elszámlázták?
Igazából ez majd kiderül következő hónapban, de azt lenne jó megfejteni rányomjak-e a hűség hosszabbításra vagy mindegy, mert ugyanannyi marad alapvetően.
-
Marcsello31
őstag
Azaz, terheljük le őket, mindenki vadásszon magának egy simkártyát (:. Hivatkozva hogy nem tudunk el menni érte. A szolgáltató pedig velünk van. "elvileg".
Drukkolok amúgy.
-
Azóta sem érkezett meg a kártya, ma rendeltem újra egyet. Ha egyik sem érkezik meg, akkor a megfelelő hivatalnál be fogom jelenteni a céget. Ez akárhogy is nézzük, a vásárlók félrevezetése. A rendelést visszaigazolja, majd nem történik semmi, nem küdik a kártyát és arról sem tájékoztat, hogy mikor kapom meg, ha nem küldenek, miért nem. Gondolom arra megy ki a játék, hogy az üzletben vásárolja meg az illető, csak hát ez nem így működik.
Ahogy nézem a gvh- foglalkozik vele és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest