Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGGBR
tag
Egyrészt nem lehet aktíválni, másrészt ha elolvastad volna az sms-t, benne van hogy, ingyenes bekatíváltak neked egy opciót, amit ha nem szeretnél igénybe venni lemondhatod egy sms-ben...
Másrészt ha nem vetted igyénybe, és felhívod a 1270-t, ahol egyrészt kikapcsolják neked, másrészt ha nem használtad a kiszámlázott havidíjat jóváírják.
Ha használtad az opciót, ergo neteztél a telefonodon, vagy wapoztál, az ugye ráutaló magartás...
Harmadrészt kérheted, hogy a jövőben ne kapj ilyen sms-t, ne is aktiváljanak a részedre ilyen szolgáltatást.
A dolgot el lehet intézni a fenti módon is, de akár be írhatsz a vásárlók könyvébe fordulhatsz mindenhová, stb...
Te tudod melyiket választod...Bár olvasva a hozzászólásod, ez nem kérdés...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
MODERÁTOR
A Vodafone Mail szolgáltatást használtam, míg az előfizetőjük voltam.
Emlékszem rá, ha le szerettem volna mondani, mikor havidíjassá vált, ezt jeleznem kellett nekik, ellenkező esetben automatikusan megrendelték a szolgáltatást. Az erről szóló értesítést elolvastam, ennek megfelelően cselekedtem. Már bocs, de ez sokkal elegánsabb megoldás, mint mikor egy változást csak a honlapjukon tesznek közzé, és nem értesítenek SMS-üzenetben és/vagy a számlalevélben.
Az, hogy te ezt nem olvasod el, az a te hibád.Persze, ettől függetlenül reklamálhatsz, talán pozitívan is bírálják majd el panaszod, de továbbra is fenntartom, a te hibád (nemtörődömséged oka) ezen szolgáltatások aktiválása.
A hozzászólás második felére.
Mikor először elhordoztam volna a számom tőlük, felajánlották a Bónusz csomagjukat, amit mindkét számomra aktiváltak. Automatikusan megrendelték két előfizetésemre az egymás közötti ingyen beszélgetést, amit én nem kértem. Mikor a következő számlában ezt kiterhelték, felhívtam a 1270-et, megreklamáltam, a következő hónapban jóváírták az egyébként pár száz forintos tételt. Szóval nem, nem tartozom azon felhasználók és vásárlók közé, "akikkel bármit meg lehet tenni, bármi sz@rt el lehet adni és nem írsz be a vásárlók könyvébe hanem mosolyogva, bólogatva odébb állsz mondva hogy ilyen az élet?"
Illetve egy módosítás. Nem írok be a vásárlók könyvébe, hanem minden esetben telefonon, személyesen intézem a problémás ügyeimet.Xiaomi 13T
-
GGGBR
tag
Ez nem voda fan club, de nem is a voda utálók klubja...
Ebben mi a félrvezető? "Hűséged jutalmául szept. 15ig díjmentesen böngészheted az internetet és e-mailezhetsz..."
Ha legközelebb kapok egy sms-t, hogy ingyen igénybe vehetek vmit, gyorsan panaszt teszek...Ha nem vagy elégedett a szolgáltatóval, válthatsz...
I LOVE THIS GAME
-
MODERÁTOR
Nem érted, ha te törlöd az üzenetet, az a te hibád, nem a szolgáltatóé???
Nem az SMS volt inkorrekt, hanem a felhasználó volt figyelmetlen. Világosan leírták, meddig használhatod díjmentesen, te nem mondtad le, ezért számláztak. Senki nem kért, hogy vezetés közben olvasd el az üzenetet, pláne, hogy töröld.
Leírtuk, mit tehetsz. Pont.
(Szerintem a szolgáltató igenis fair, ha a te hibád ellenére jóváírja a kiszámlázott havidíjat. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kissjanko
csendes tag
Annyiból igazad van, hogy léteznek olyan emberek is, ráadásul az én környezetemben nagyon sokan, akik csak telefonálnak a telefonnal. Ezek az emberek egy része nemhogy válasz SMS-t irjon de még a kapott SMS-t sem tudja megnyitni, elolvasni. Ezt a tényt a szolgáltatók is nagyon jól tudják és lehet, hogy pont ez az oka annak, hogy nem fordítva aktiválnak egy-egy szolgáltatást.
-
GGGBR
tag
Bocs, de te hivatkoztál a homárra, mint hiteles forrásra...
Nem írtam, mondtam, hogy csak nekem lehet igazam.
Szerintem a homárt épp a posztolók tették hiteltelenné, nem a regisztrált tagok, de ez nem ide vág...
nem szoktam ott hozzászólni, már olvasni sem nagyon, mert már szórakoztatni sem szórakoztat inkább elszomorít az ottani posztolók tudatlansága sok esetben...
Sajnálom, ha számodra amit írtam, írtunk nem volt "segítség", de sajnos számomra szerencsére nem minden fehér, és fekete...[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
-
kaller1
veterán
-
wwhy
veterán
Persze. Kifizeted a kötbért (előfizetéstől és eltelt időtől függően) és már szabad is vagy.
Általában a hűségnyilatkozat aláírását követő első éven belüli szerződésbontás esetén a bontás díja bruttó 37.500 forint, az azt követő második éveben bruttó 25000 forint.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Soma01
veterán
Az majd a következő lépés lesz szerintem, ha kész lesz a 4G.
Aki most szeretne korlátlan csomagot, az ezzel jár a legjobban az biztos. Pláne ha jár külföldre is... de szerintem egy évben 2-3 külföldi nyaralás/síelést ha meglép az ember, már megéri. Ja, meg hogy nem is drágább mint a sima RED. A többi szolgáltatótól meg pláne jobb.
-
sicli
tag
Ez is egy meglátás, de a Te esetedben kiesik ez a csomag, ezek szerint. Nem szűntek meg a régiek! Az lesz a választása annak, aki nem tart erre igényt, vagy egy másik szolgáltató.
Nekem az volt a "bajom" csak, hogy leginkább olyanok problémáznak, akiket rohadtul nem érint, de muszáj írniuk, mert Vida Ildikónak nem mondhatják meg, hogy utálják, de a panasz reflex dolgozik és kell egy okot találni a hisztire!
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
Panamaboy
csendes tag
Rossz adatot közölt a mobilarena (IT Café), mivel honlapjukon azt írják, hogy:
"Április elsejétől az összes Red előfizetőnek eltörlik a roamingdíjakat, illetve megérkeztek új Red (Eu) csomagok is. ..."
Érdeklődtünk a Vodafone-nál és azt az infót kaptuk, hogy a roaming díjak eltörlése az EU-n belül KIZÁRÓLAG AZ ÚJ RED TARIFÁKAT igénybevevőlkre vonatkozik, a régi RED-esekre NEM!!! Vagyis ezzel megdölt a mobilarena állítása, mely szerint NEM az ÖSSZES RED előfizetőnek törlik el a roaming díjakat.
-
club1
veterán
Nekem elég egyértelműnek tűnt a leírás.
Nyártól automatikusan az adatkeret elfogyásakor aktiválódik 500 Ft-ért a plusz 150 MB. Természetesen csak az új RED EU csomagoknál, a régieknél nem.
Az egyéb opciós adatkeretek megmaradt részeit eddig sem lehetett a következő hónapra tovább vinni. -
Soma01
veterán
Felhívtam őket megint. Ő most azt mondta, hogy a "régi" Red csomagoknál is így lesz (0/0-ra lassítás) ha most veszed, de csak júni. 1 után állítják be mindenkinek. Tehát sajnos ha most veszed, akkor már vedd az újat, azt érdemesebb. Nekem még a régi van, régen vettem, lassan 1 éve, így engem nem érint ez egyelőre.
Én azt vártam, hogy a netes csomagok konstrukciója javulni fog, nem romlani! Ez gáz! Nem értem, mit szeretne ezzel a Voda?Bozek!
Akkor most mi vaan??
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Ma este ismét megkérdeztem! De mondtam, tutira mondja, ne csak úgy fejből. Persze fejből rosszul tudta és én mondtam, hogy nézze meg nekem az ASZF-ben is és megnézte és egyeztetett "társosztállyal" is és kiderült, hogy mégis csak lassítás van a "régi" Red Basic csomagnál, nem 0/0-ra állítás. De a nagyobb nettel rendelkező Red csomagoknál 0/0 van és elvileg az is volt már régebben is. De ez most nem számít. Csak a Red Basic
EU!! -
DeFranco
nagyúr
én teljesen jól elvagyok a lassított nettel, valamiért (szerintem valami eszi a netet a telefonon, mert mostanában félidőnél elfogy a keret ami eddig nem) mostanában rendszeresen használnom kell.
opera minivel teljesen jól lehet böngészni, kicsit homokórázós, de betölt minden viszonylag gyorsan, mailek vannak ofc, fórumozni simán lehet, index is megy.
maps csak fakíroknak de elputtyog ha kivárod.
ezt a netet megosztani már nem tudod laposnak vagy más eszköznek, tiltja, de telefonon elpötyögsz vele (szigorúan valami okos böngészővel, ami masszívan tömörít, pl. az említett opera mini)
-
DeFranco
nagyúr
hozzáteszem, hogy for akkumulátor reasons nálam a 3g is ki van kapcsolva, szóval én alapból edgén (vagy mi, E betű az ikonja, "csak GSM" beállítás a telefonon) netezek, szóval lehet ezért nem ráz meg a lassítás.
lassúcska, de mondom, használható, működik. ha kell valami rá tudsz keresni, fórumozni tudsz, cikket olvasni is, messengerek mailek simán mennek, ilyenek.
youtube természetesen kizárt.
-
-
addikt
Bizony rosszul tudják, a jelenleg hatályos ÁSZF 2.1.4 pontja alapján kereskedelmi forgalomban elérhető a Red Basic díjcsomag.
Ez nem tartalmaz olyan kitételt mi szerint nem lassítanak,hanem megszűnik az adatforgalom.A Red Plus tartalmaz ilyet, május 5. től.
nyugodtan kérd el az ÁSZF et, mutass rá a megfelelő pontra.24.oldal
"Aki ad,az nyer"
-
Soma01
veterán
Örülök, hogy végül sikerült megkötni! Szerintem így jártál a legjobban. Pláne, hogy ha sikerült érvényesíteni az ajánlatot.
Az 500 Forintos automatikus adatot ki lehet kapcsolni. Amúgy ennek ellenére sokan bele fognak futni és e miatt sokan fel is fognak háborodni. Ez nem tudom miért hiányzik a Vodának? Lesz egy csomó elégedetlen ügyfél, minek ez?
Szívesen segítettem, én is jártam ilyen cipőben.
-
addikt
Jó hogy a voda megköveteli az e-pack-et
Rajtad múlik, hogy igénybe veszed e,ezért kedvezményt is kapsz.
Online ügyfélszolgálaton regisztráltál saját fiókot?
A másik számnál is ugyan az a számlafizető azonosító?
Nekem is működik normálisan, nagy ritkán előfordul,hogy nem elérhető, talán 4 év alatt 2-3 alkalommal volt ilyen.
"Aki ad,az nyer"
-
asdf_
veterán
Ugy kelsz ki az e-pack ellen, mint ha valami eszmeletlenborzasztoan teljesithetetlen feltetel lenne. Mintha fel labon kene egy 30 kilos zsakkal a hatadon felugralnod egy 15 emeletes epulet tetejere ket perc alatt. Van a bejelentett munkahellyel rendelkezo emberek kb. 85+%-anak emailcime? Igen. Internetelerese? Igen. Bankszamlaja? Igen. Es nem mellesleg oda van irva, hogy e-pack-kel? Igen. Hovatovanbb, egyenesen linkkent szerepel az e-pack szoveg, meg van bubble helpje? Igen Akkor meg mi a gorcsnek kell ekkora palavert csinalni miatta? Ki a banatos tokot erdekel, hogy mennyi az e pack nelkuli havidija a csomagnak, ha kb. barki kisujjbol kirazza magabol a felteteleknek megfelelest? Komolyan, mintha valamibe szandekosan bele kene kotni, tok lenyegtelen, hogy milyen kaliberu dolgoba, csak bele lehessen kotni, es egy pipat be lehessen rakni a bele tudtam kotni oszlopba, meg utana dongetni a mellemet miatta...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest