Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
kovta23
üzenetére
Nekem is van, hogy csak beszélgetek, de közben ha bejön hívás, az fontosabb lehet.
Lehetséges okok, amiért nem működik:
- Dual SIM: ha a másik simen jön a hívás, mint amin beszélgetsz, akkor hiába van várakoztatás az éppen passzív SIM kártyán (nekem ehhez átirányítás van beállítva, de ennek legyél tudatában a költségeivel)
- Android Auto: AA alatt vezetés közben nem jön be a másik hívás. -
kovta23
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Sajnos az utólagos sms-t nem mindig veszem észre, de nem is e miatt lenne lényeges, hanem sokszor fontosabb lenne a bejövő hívás fogadása de nem látom amíg mással beszélek és mind a telefonon xiaomi mi 9lite mind a Vodafone előfizetésnél is aktív a hívás várakoztás és mégsem működik. -
kovta23
tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e, de egy próbát megér.
Olyan problémánk van,hogy ha éppen beszélünk valakivel és közben más is hív azt nem jelzi a telefon hanem amikor lerakjuk arról sms értesítés jön csak. Ez szolgáltató függő vagy típus függő? Jó lenne ha hívás közben látnám ha más is keres.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv -
Blamazs
senior tag
válasz
DrGreen
üzenetére
Én is ma kértem e-sim kártyát feltöltősre. Nem volt előttem senki, kb 5 perc volt de lehet csak 4. Mondta az ügyintéző, hogy 1 másfél óra után My Vodafone fiókban ott lesz minden. Meg is volt , probléma nélkül tudtam aktiválni a Pixel 6a-ra.
Vodás vagy kellett root a telódra a VoLTE miatt? -
zzola
titán
válasz
DrGreen
üzenetére
Köszönjük!
"Mindenkepp fotozd le a QR kodot a PIN- es PUK kodokkal! Igy legalabb kesobb masik teloban is be tudod aktivalni a SIM-et, ha kell es meglesz a PIN, meg az aktivacios kod is. Mert ezeket semmilyen formaban nem tudjak kinyomtatni, vagy neked elkudleni"
Nekem többszörkinyomtatták bent az üzletben, feltöltősre és előfizetésre is...
-
DrGreen
csendes tag
Sziasztok! Ha valakinek aktualis lenne, gyors szosszenet ESIM-re valtas Tuti feltotltokartyaval, hatha hasznos lesz valakinek.
Roviden: megoldhato, ha van sok idod es be tudsz menni szemelyesen egy Voda uzletbe.
Bovebben: Mivel nem elofizeteses a SIM kartya, ezert szemelyesen kell bemenni es igenyelni. Egy evvel korabbi hozzaszolasokban irtak, hogy a rendszer vagy mukodik, vagy nem, szerencse kerdese. Azota a fejleszteseknek "hala", a helyzet valtozatlan, csak tobb a tapasztalat. Ha sorra kerulsz es az ugyintezo elinditja a kerelmet, akkor cirka 20 percet kell "csak" varni, amig a QR kod legeneralodik es betoltodik. Ha van ennyi idod, akar nyert ugyed is lehet. Mindenkepp fotozd le a QR kodot a PIN- es PUK kodokkal! Igy legalabb kesobb masik teloban is be tudod aktivalni a SIM-et, ha kell es meglesz a PIN, meg az aktivacios kod is. Mert ezeket semmilyen formaban nem tudjak kinyomtatni, vagy neked elkudleni. (Sem igenyles utan, csak siman tovabbitani, hogy neked ne kelljen ezt a 20 percet vegig varnod.)
Ha a foto megvan, az aktivalas nekem mar siman ment, csak kovetve a telefon utasitasait (Google Pixel). Az ugyintezo holgy csodalkozott is, hogy egybol sikerult beaktivalni es mar mukodik is. Ezek szerint arra nincs garancia, hogy ez mindenkinek elsore menni fog.
Ennyi. Cirka 1 ora varakozas (3. voltam aznap a sorban) es plusz 30 perc alatt mar mehettem is... -
apooca62
csendes tag
Sziasztok, sikerült valakinek a Voda alkalmazásból, vagy webshopból rendelnie ?Reggel felébredtem 4 órakor, nem tudtam visszaaludni, gondoltam megnézem a készüléket, amire vadászok egy ideje. ( Iphone 13 Pro ) Meglepődve látom, hogy a szokásos 5-6 Iphone helyett 13 van készleten, köztük amit én keresek az is. Nosza, akkor megrendelem. Megrendelném, a mobil alkalmazás kosárba helyezés előtt vagy hússzor lefagy. Mind1, lemegyek a laptophoz, majd onnan, webshopon keresztül. Egyébként szerződéshosszabbítással venném, mindent korrektul megcsinál, csak kosárba helyezésnél nem történik semmi.Mindegy, majd 8-kor elsők között telefonálok....3/4 7-re szépen kezdtek elfogyni a készülékek, köztük az enyém is. Az értesítés kérés rég bevan kapcsolva a kiválasztott telefonnál, persze semmi értesítés. Beszéltem több emberrel, értékesítés, panaszkezelés, senki nem tud semmit csinálni.Esetleg ötlete valakinek ?
-
pjen
félisten
Egyébként van szebb is. Májustól minden hónapban küldtek 16K ról egy helyesbítő számlát amiben szerepelt, hogy pénzügyi teljesítést nem igényel. Minden hó ban felhívtam őket, megnyugtattak.Ne foglalkozzak vele. Kb 2 hete jött egy dörgedelmes levél, ha nem fizetem be akkor mindenféle retorzió lesz. Megint felhívtam a céget és kiderült, hogy áprilisban rosszu számoltak egy készülék törlesztést. Előszőr kiszámlázták egyben aztán mikor reklamáltam két hét alatt 5 számlát kaptam. Simán belefér a 0 forint is. Ha van valami befolyásod a vodánál és érdekel elkülxhetem a számla történetet priviben.
-
törölt tag
Jó dolgokkal kapcs hívtam őket, hiába lett aktiválva nem aktív nálam. Viszont a rendszeren látták, és jóvá is írták a dupláját. 1 hónap a felhasználási idő. És az hogy pár másodpercen belül ügyintéző volt az eddigi 20-60 perc helyett... szerintem nagyon nagy javulás.
0-ás számlát kaphatsz ha kifizetésed van pl.
-
Tiédetis
senior tag
Persze-persze
Azért figyelj arra, hogy időben add fel postán, nehogy késve érkezzen be, mert akkot bünti lesz. Mindenképpen be kell fizetni, mert neked meg az a kötelező. Azzal tudod igazolni, hogy befizetted. Ha a posta nem akarja, akkor is kérd az dátumbélyegzőt is rá. -
Ha szolgáltatói oldalról nézem, akkor számomra nevetséges az egész.

Mégis mi lenne, ha valaki folyamatosan 0-s számlát kapna akármilyen okból kifolyólag is, akkor soha nem kapna számlát, mert 0 a fizetendő összeg?
Senki sem írta, hogy a nulla forintos számla elkészülte a vicces. -
zzola
titán
Ha szolgáltatói oldalról nézed, egy zárt rendszer, ami legyártja a számlát és kiküldi. A számla minden hónapban egyszer elkészül, az ügyfél megkapja.
Ezek után nem nehéz megérteni, hogy számla mindig elkészül (optimális esetben), attól függetlenül, hogy mekkora az összeg rajta.
Mégis mi lenne, ha valaki folyamatosan 0-s számlát kapna akármilyen okból kifolyólag is, akkor soha nem kapna számlát, mert 0 a fizetendő összeg? -
törölt tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nagyon sokat javult a vodafone. pillanatok alatt felvették a telefont és az ügyintézés is messze felül múlt mindent pozitív irányba. Nagyon meg vagyok velük elégedve

-
Kevin8997
tag
-
gabor9991
addikt
-
Tiédetis
senior tag
Szisztok.
Lejárt hűséges csomagunk van és ma nejemet felhívta az ügyfélszolgálat, hogy hosszabítani kellene, mert lejárt. Soha nem jutna eszembe, de nem mondtam neki hogy ne menjen bele ilyenbe. Semmi nem változott kivéve az 1 év. Meg a januártól érvényes inflációs emelés. Van lehetőség visszaállítatni az eredeti szerződést? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nikaré
üzenetére
velem gyakran de nem mindíg, amikor telefonálok, ciki amikor e miatt vissza kell kérdeznem esetleg többször hogy mit mondott, mert szakadozott, aztán megismételte és pont akkor megint szakadozik és megint nem értem, az a f@sz@. és igen az is hogy teljesen néma lesz de nem szakad meg a hívás. pest megye
-
zzola
titán
válasz
sebijani1982
üzenetére
Országszerte karbantartás volt...
-
Nikaré
őstag
Tegnap tapasztaltatok hívás közbeni minőség romlást? (Fővárosban)
Pl. beszéd közben elkezd szaggatni a másik fél hangja, majd elnémul, de közben a vonal nem szakad meg.
Visszahívás után fordítva történik meg ugyan ez .
A slussz poén, hogy az ügyfélszolgálattal beszéltem éppen.
Ez este megismétlődött, persze teljesen más területen és magánszeméllyel beszélgetés közben, többször.
Bosszantó! -
Serpiko
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
Nálam se ment a hálózat ebben az idoben. Telo újrainditas segített most már jó.
-
sebijani1982
senior tag
01:15 - 01:20 között másnak is elszállt a hálózat? Még telefonálni sem lehetett! (Dunaújváros)
Központi "kehe" lehetett vagy "upgrade"? -
Diák66
őstag
Ez mit takar pontosan?ja megvan. [link]
-
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! E sim-re szerettem volna váltani de közölték nem megy a rendszer másfél hete. Viszonteladó volt, nem markakepviselet. Lehetséges ez hogy másfél hétig áll a rendszer?
-
amdboy
senior tag
Komolyan kérdezem, hogy a vodánál valaha valami fog normálisan működni? A honlapjuk úgy ahogyan van kuka....
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Érdemes webes böngésző felületről belépned és onnan lemondani, nekem múltkor így működött valami ami app-ban nem ment. Aztán onnan vagy appból újra rendeled. Meg lehet próbálni.
-
yanna
addikt
Üdv!
Céges előfizetésben lévő számot milyen módon lehet magánszemély részére "átruházni"? -
SpaceKombajn
aktív tag
Ma lejárt a 12x1GB, jött is az SMS.
Próbáltam megint egy évre, rámegyek az appban (frissítés után mindig újrabelépés, de utálom), ott 0 Ft (itt még nem is nyomtam rá), OK legyen akkor SMS.
Nem lehet, mert aktív a cucc, ok vissza appba, rányomok, sikertelen, mert hiba történt, próbálja később.Mikor lesz jó, véletlenszerűen próbálgassam?
-
Ugye, ha számla nélkül fizetek be, akkor annyi lesz, hogy a szolgáltatói "folyószámlámon" többlet keletkezik. Ergo, ha közben elkészül mégis a számla, akkor onnan levonják, jóváírják, kiegyenlítik.
Na, nálam az a sajnálatos dolog esett meg, hogy akkor - bár már rég nem a tervezett leállás volt, hanem az után hetekkel - épp az a felület is becsinált, ami az utalást/pénzbeérkezést (...) figyeli, kezeli. De sebaj, végül minden forint megkerült, csak hát az ügyintézést nem lehetett elkerülni. Ellenben jó tapasztalat volt, hogy máskor nem leszek gavallér.
Kíváncsi leszek a net/tv (ex upc) számla esetében is rálépnek-e a banánhéjra... Az a számla a napokban lesz esedékes.
-
Az alapvetően ők se sumákolták el, csupán a tavaly nyári tervezett leállás után nagyon összepiszkolta magát a számlázási rendszerük. Így a zsét befogadták, de a webes felületük hibára futva jelzett vissza, amikor fizettem. Azóta nem követem el ezt a hibát, hogy gavallér módjára kiállított számla nélkül, a megszokott időben fizetek...
-

...na, csak emlegetni kellett ma délelőtt...
Most néztem be a voda fiókomba, és láss csodád, a mai nappal kelteződött számla ott vár rám
Persze letölteni még nem lehet, és a fizetési határidő is bőven kitolódott a szokásoshoz képest.
Szóval azért csak kell nekik a pénzecském
Na, utajuk is
-
válasz
4Grider
üzenetére
Azt nem tudjuk meg, hogy budapest belvárosa mit jelent, mert elég sok helyen van NR78, persze leginkább csak kültéren. Ha NR78 területen kültéren sem mér 100megabit felett, akkor ott más gond lesz. De simán lehet, hogy NR78-alatt beltéren ilyen, ami szintén érthető. Nem is annyira 5G vagy DSS kérdés ez, mert beltérre jó eséllyel a 2100 és az 1800 sem lát be, a 3500-ról nem is beszélve.
-
válasz
4Grider
üzenetére
Öröm hallani, de jelen törvénykezési "kultúrára" nem tudok számítani, hiszen lehet holnap már más lesz...
Egyelőre nagyon nagy a csend ezzel kapcsolatban. Emelés ugye ígyis-úgyis lesz januártól, szóval jobban sehogy sem járok, max könnyebben dobbantok.
#72410endrúdíElég ha valaki(k) rossz kerül vezető pozícióba, és látjuk az eredményét.
Ha nem kell nekik a pénzem, hát nem kell.
Egyszer megjártam, hogy én balga befizettem a szokásos időben a szokásos díjat, az nem került be a rendszerükbe, de két hónappal később kifizettették. Befizettem, nem volt gond, de kértem vissza. Az is sikerült pár hónapra rá - jóváírták - de nekem kellett bemennem a banki kivonataimmal, hogy de, biza elutaltam.
Így most egy petákot se
Ha van számla, kapnak zsét. Ha nincs számla, nálam marad a lóvé. -
endrúdí
tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Lol, szerintem nagyon béna az IT náluk. Szerintem fényévekkel vannak egy Google Fi-hez képest, de nem is amcsiban vagyunk sajna. Nekem volt olyan a Vodával, hogy az Eddigi költéseim számlázási cikluson belül csökkent 3000-el egyik napról a másikra. Lehet füzetbe is írni kellene naponta náluk?
Ráadásul komolyan hülyének is nézik az embereket, hogy a legdrágább csomagok 5G képesek csak, wtf? Az a lényege az új technológiának, hogy több kliens nagyobb sebesség, kisebb késleltetés, mindenkit oda kellene forceolni, ha elérhető, nem ilyenekkel buziskodni. Szerintem nincs az a hülye aki azért váltana nagyobb csomagra, mert az 5G nem 4, de lehet tévedek. Bár Mivel ez is 4ig-es lett mint a digi szerintem ez azt jelenti, hogy fejlődés mostantól nem lesz, jelenlegi állapot befagyasztása, karbantartás-hibajavítás, mostantól a megtérülés a lényeg és semmi más. -
válasz
egykori
üzenetére
Eddig nekem (a tavaly nyári mizériát leszámítva) jól jöttek a számlák.
Az esedékes számla (25-én van számlazárásom, 29-31 között kelteződve, és 12-15-e közötti fizetési határidővel szokott számla jönni) még titkolja magát.Ma még semmi. Se e-mail, se a voda fiókomban, se késésről szóló sms...
10-12-e környékén pedig a volt UPC-s net/tv számla is esedékes...
várok.

#72406Nikaré :
Idén nyár elején járt le a net/tv-re vállalt 1 évem. Nem kerestek, és nem is emeltek (változtattak) a havidíjon. Szerintem is fura. -
Nikaré
őstag
-
Kevin8997
tag
Vodafone 5g (vagy allitolag 5g) halozaton mertetek mar 100mbitnel jobb sebesseget ? Vmiert meg a bp belvarosban sem sikerult eddig
-
válasz
csernak75
üzenetére
Mivel nem saját mérés így ezt nem árulhatom el, de a látottak alapján a háromból kettőt érint, különböző mértékben. A nagyobbik gond az, hogy meglehetősen nehéz ezzel mit kezdeni, mert egyrészt az Ukrán félnek éppen a legkisebb nyomora is nagyobb ennél, és nyilván nem fognak legkapcsolni egy olyan tömegtájékoztatási eszközt mint egy TV adó a háború közepén, másrészt nem EU tagok, tehát az európai harmonizáció rájuk kötelező érvénnyel nem vonatkozik, tehát maximum kérni lehet... Megjegyzem volt hasonló gond a Szerbekkel is, de ha jól emlékszem az talán megoldódott...
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)