- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
endrúdí
tag
Wifi hívásról hallott valaki valamit? Ez egy rettenetesen nehezen implementálható fícsör amit csak a nyugati Vodafonok használnak?
-
válasz
Logicman86
üzenetére
-
zzola
titán
válasz
Logicman86
üzenetére
Elvileg fizetős a SIM csere, viszont nem szokták kifizettetni. Elhasználódás, hiba esetén biztosan ingyenes, minden más esetben akár el is kérhetik a 2500-at...
Én többször váltottam fizikai SIM-ről eSIM-re és fordítva, még nem kellett fizetnem...
-
zzola
titán
válasz
Logicman86
üzenetére
Személyesen tudod cserélni, díjmentesen. Méretcsere miatt nem számolhatnak fel költséget...
-
Logicman86
tag
Sziasztok! Micro sim-ről kéne váltanom nano-ra. Eddig úgy tudtam és tapasztaltam is, hogy Vodánál a sim csere ingyenes. Most rákérdeztem online chat-en és azt írták, hogy 2500 Ft-ot fognak legombolni rólam... Volt esetleg akinek mostanság sikerült ingyen is megúsznia a cserét?
-
p87
senior tag
Nem értem pontosan ezt az áremelés majd januártól.
Van egy Go light csomagom 3490Ft-ért, ezen táblázat szerint pedig 3990Ft és ebből lesz 4310Ft.
Akkor nekem is 4310Ft-ra emelik egyoldalúan hiába van/lesz szerződésem 3490Ft-ről még 1 évig? -
Diák66
őstag
Ami a 3G-t illeti: Veszprém OFF egy-egy 900 MHz-es cella maradt a környező településeken, Zirc teljesen OFF a 3G 2100/900 MHz-en is, környező településeken maradt a 900 MHz 3G, de gyarapodnak a 4G cellák, így gondolom sokáig már nem lesz 3G. Győr teljesen OFF 3G szinten, de a környező településeken a 900 MHz még jelen volt, ez viszont Győr városába nem ér el. Tehát nem az egész megyét érintette a lekapcsolás, de a felsorolt települések jó részén már biztosan nincs 3G. [link]
Győr - Zirc - Veszprém esetében már csak a Yettel volt jelen 3G-vel 2100 MHz-en. Náluk viszont ugye már 900 MHz nincs.
-
Marcsello31
őstag
válasz
üzenetére
Èrtem èn, èn is a yettelt választanám Látom hogy milyen árak vannak.
milyen csomagokkal. Talán egy kültèri antennával lehet hogy elèrnèm a 4g
tornyot. A Yettel tèrkèpe szerint kültèri antennával 4g antenna, olyan ami parabolás
elvileg 100 le ès 50 fel volna. De akár hogy is keresem a yetteles telefonommal
a 4gt. nyoma sincs se kint se bent. Viszont 5 háztömbnyi sèta után már dübörög.
A gondom az, hogy nincs olyan ismerősöm ki le tudná tesztelni egy kültèri antennával.
jó opció amit írsz nálam is elèrhető a csomag. a város közepèn mèrve
150 mega le a letöltèsem. a szèlèn meg macska fing. esetemben
talán egy erősített 4g antenna jó. Vagy règi a sim kártyám?! Vagy az a gond
hogy 2016os xiaomni telóval vergődök?; köszi az infót. -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Kár, hogy a yettel nem opció nálad. Ők ingyen adják a korlátlan netet.
Veszel egy feltöltős kártyát 500 Ft-ért. Amikor kell a korlátlan net feltöltöd 1500-zal, és arra a napra + a következőre ingyen netet adnak.
Amikor összegyűlt 30.000 Ft nem töltesz rá többet, előveszel egy másik kártyát, és azt kezded töltögetni.
Az első kártya 120 nap múlva megszűnik, a pénzt pedig visszakéred. -
Marcsello31
őstag
Rendben. Amikor mèg nem olvastam el, azt előtte írtam. így már világos. köszöntem
a felvilágosítást
. -
Salamander
tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A 10/10-es a Red Free+, nem a GO.
Ha tényleg elég neked a 10/10, akkor nézd meg inkább azt, mert amúgy korlátlan és olcsóbb, mint 1xGO+4 hétvégente 3 napos korlátlan. -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Hol olvastad, hogy a GO csomag alapból10/10-es?
-
Marcsello31
őstag
válasz
üzenetére
Gondolkodok rajta, igazából nem tudom, hogy ha aktiválom ezt a 3 napos opciót, mondjuk időnként hétvégente, hogy tudjak játszani a konzolal, arra elég volna ez?
Ha jól értelmezem, akkor 10per10es így is, bár, ha adja a 10 mega feltoltést, akkor legalább az online játékok nem akadnának. Nálam nem lenne gond, a ping, sem az elérése, már elég volna egy stick is. Na mindegy, koszi a segítséget átnézem. -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
"A Korlátlan 3 napos PluszAdat opció a számlázási ciklustól függetlenül az aktiválást követő 72 óráig használható fel, a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel"
Ászf, 25. oldal [link] -
Marcsello31
őstag
Sziasztok, láttam számomra egy érdekes opciót, vodafone havidíjas előfizetés esetén, mondjuk ez egy dolog de, Ha előfizetek erre a csomagra:
Go Light 3 490 Ft/hó
Az egyik ok az lenn, hogy a vodafone tornya, egy kopésre van tőlünk, Szerintem alig lógnak rajta erre fele, Az volna a kérdésem, hogy az internet sebessége, akkor is 10per10 volna ha mellé időnként aktiválom az erre a csomagra alkalmas
[link]
Korlátlan adat (3 napra)
2 590 Ft
??
A voda lefedettsége nem lenne gond, a bátyám telefonjával megmértük, bár az külfoldi teló volt.
Csak telefonnal mérve 310 mega le, és 50 mega feltoltése volna, nem is kellene állandóan ez az extra dolog, mennék én más szolgáltató felé, is, De mi kiestünk mint a yettel, mint a telekom részéről is. A voda tornya rálátása 100ázalékos. De ha csak 10per 10es akkor hagyom.
Ennyit tud a mostani wifis szolgáltatónk is. Drágábban. A válaszokat előre is koszonom. -
zzola
titán
PASS-ok helyett pl. a GO csomagoknál plusz adatmennyiséggel kompenzálnak.
Flottás csomagoknál is. -
válasz
pityaa23
üzenetére
A mini bázisok bekapcsolás után felmérik a környezetüket, és szomszédsági viszonyokat hoznak létre a környező állomásokkal, hogy amikor "kintről" bemész akkor a hívásátadások meg tudjanak történni. Arról nem beszélve, hogy a minibázisok azért melegek, mert van bennük fűtött (értsd: hő stabilizált) oszcillátor ami a stabil órajelet adja. A napi ki/be kapcsolás biztosan ellenjavallott már csak ebből a két szempontból is.
-
törölt tag
Az "alattam lévő post" amit írtál (így már tiszta) 48 másodperccel hamarabb született, ergó amikor elkezdtem írni a saját hsz-em (amiben azt taglalom te döntesz hogy voda ászfnek vagy újságírónak hiszel), még nem volt ott az írásod. Ennek függvényében írtam a saját hozzászólásom.
Nem tudom hol látsz egymás torkának ugrást...
-
-
MR ME
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt konkrétan arról ír a cikk hogy október 24-el megszűnik a pass szolgáltatás
Akkor most mi az igaz?
Az appban mindenesetre még látszik a tarifacsomagomnál a social pass, csak jó lenne tudni azért hogy akkor merre az arra... -
-
törölt tag
Nem. Lásd ászf
A Vodafone Pass szolgáltatás kivezetésére 2023. március 1. és 30. napja között fokozatosan kerül sor akként, hogy az Előfizetői Szerződés szerinti díjcsomag részét képező Vodafone Pass szolgáltatás igénybevételi lehetősége 2023. március 30. napján (a technikai megvalósíthatóság függvényében 0.00-24.00 óra közötti időpontban) szűnik meg...
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy megerősítést kérnék, hogy jól értelmezem, hogy tegnaptól megszűntek a social csomagok, tehát a mai naptól fogva számolni fogja pl a facebook alkalmazás adatforgalmát is?
Előre is köszi -
válasz
ggabor02
üzenetére
Alapvetően nem lett volna probléma a kiszerelés, mert végül is nem törik le a műkörmöm (nincs), csak amikor a vasárnapi ebéd után rákészülsz, és pofánver a weboldal mezítelen igazsága, akkor nézel kicsit furán.
Egyébként már egyeztettem azon lehetőséggel élve, amit javasoltál.
...és lesz eztán így ez a SIM is. -
prsq
aktív tag
A Vodafone App miért csinálja, hogy minden frissítésnél elfelejti a usernevet/jelszót? (Akkor is ha be van pipálva az emlékezz rám.)
Érdekes, a Telekom és a Yettel app nem ennyire szenilis.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! A cégünknél üzemel 9db Vodafone minibázis, hogy legyen térerő a gyárban. Ami fura, hogy havonta kb ugyanazon a napokon ledobja a láncot és nem tud visszacsatlakozni a vodafone-hoz. Annyit tudni kell, hogy esténként le vannak kapcsolva a készülékek időkapcsolóval, reggel pedig vissza. Az okozhat gondot, hogy 1 IP-ről próbálkozik csatlakozni ez a sok eszköz és esetleg valami tiltólistára kerülünk pár napra emiatt?
Most ugyan ez a helyzet. Egy eszközt kipróbáltunk otthon, más ip-ről, de ott sem talált hálózatot.
Köszönöm,üdv: István
-
ggabor02
aktív tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Jelen pillanatban a Vodafone az egyetlen szolgáltató, ahol elvégezhető a webes adategyeztetés a kártya kiszerelése nélkül. Múlt év végéig a Telekomnál is ment, de akkor a hibbantak megszüntették.
Állítsd be a Vodafone fiókodban a kapcsolattartói telefonszámodat a saját (bármilyen szolgáltatónál működő) telefonszámra. Arra küldi ki az sms-t, nem a riasztóban levő telefonszámra. Nekem is a céges Telekomos kártya száma van megadva kapcsolattartói számnak, fél perc alatt megcsinálom az egyeztetést a riasztós, valamint egyéb kártyákon. -
Igen, rémlett, hogy régebben ment telefonon is, nade kinek van kedve ott lógni a telefonon hosszúsokpercet hallgatva a kapcsolózenét...
Emellett direkt figyelve, hagyatkoztam az email szövegére, amiben csak az online felület, vagy az üzleteik kerültek említésre.
Ezt kifejezetten figyeltem. -
Jól megszivatott a hétvégi weboldal karbantartás...
Még a múlt héten kaptam az email-t, hogy prepaid kártyám adategyeztessem.
Mivel ez a kártya a lakásriasztóban van, így a webes adategyeztetés kiesik, mert hiába küld ellenőrző sms-t a központ, azzal a riasztó semmit sem csinál.
Kivenni, és bevinni személyesen meg azért nem opció, mert ha már kivettem, akkor minek vigyem el otthonról (riasztó nélkül hagyva a lakást) illetve akkor már bele is tehetem egy otthon lévő mobilba, és csinálhatom az online egyeztetést...
Szóval, gondoltam, akkor majd 7végén.
Kivettem a SIM-et, lépek be a weboldalra, és karbantartás...
Pár felmenőt elsoroltam, mert nem rémlett, hogy értesítettek volna a hétvégi (legalábbis a vasárnapi) leállásról.
Kövi 7végén újrapróbálom
Hátha akkor nem lesz meglepi karbantartás, de legalábbis a SIM kivétel előtt felnézek az oldalra... -
-
-
-
Diák66
őstag
válasz
dchard
üzenetére
Ház ez első ránézésre csak a 2100 MHz-et érintette. 900 MHz 3G maradt.
A 2022. októberi lekapcsolásban érintett települések: Abda, Ács, Ágfalva, Agyagosszergény, Ajka, Almásfüzitő, Ásványráró, Bábolna, Badacsonytomaj, Bajót, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonkenese, Baracska, Bőny, Börcs, Csákvár, Csopak, Csorna, Devecser, Dorog, Dunaalmás, Dunakiliti, Dunasziget, Dunaújváros, Enying, Ercsi, Esztergom, Etyek, Felcsút, Fertőd, Fertőrákos, Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Gárdony, Gönyű, Győr, Győrladamér, Győrszemere, Győrújbarát, Halászi, Hédervár, Hegyeshalom, Hegykő, Ikrény, Jánossomorja, Kapolcs, Kápolnásnyék, Kapuvár, Károlyháza, Kesztölc, Kisigmánd, Komárom, Lábatlan, Lébény, Levél, Lövő, Máriakálnok, Martonvásár, Mihályi, Mocsa, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagycenk, Nagyigmánd, Nagyszentjános, Nemesvámos, Nyergesújfalu, Nyúl, Örvényes, Öttevény, Pákozd, Pannonhalma, Pápa, Pinnye, Polgárdi, Rácalmás, Röjtökmuzsaj, Sóly, Sopron, Sopronkövesd, Sümeg, Süttő, Szárföld, Székesfehérvár, Szentgál, Tapolca, Tarján, Tát, Tata, Tatabánya, Tét, Tihany, Tokodaltáró, Töltéstava, Újkér, Vámosszabadi, Velence, Veszprém, Zirc.
-
zzola
titán
ÁSZF-ből kivették a You kedvezményeket?
-
zzola
titán
[Vodafone One Vond össze otthoni és mobil szolgáltatásaidat]
Új szolgáltatási kedvezmények!
-
-
endrúdí
tag
Tavaly nyár óta karbantartás van náluk
Úgy látszik hozzájuk az IT részleghez tényleg minden hülyét felvesznek. Ott a helyem, egyedül fel tudok telepíteni egy Windowst, szóval eléggé benne vagyok az ájtíben. Náluk az sem gond, ha a rendszer miatt kimaradnak hónapok a számlázásban.... -
törölt tag
Azt nem tudom, de hajnalban Barangolóba ment át a telefon, és jött egy sms is, hogy az ön országában... Később helyre állt... valószínűleg vmi hálózati dolog lehet...
Ma meg látom karbantartás van az oldalon is... vmin nagyon dolgoznak most...
Mondjuk nem biztos, hogy az ünnepek ideje a legjobb időzítés...
-
-
-
-
prsq
aktív tag
Meddig van még karbantartás (web és app) ma?
-
zzola
titán
Érdekesség, hogy a 3G lefedettségi térképen még látszik, de elvileg október 10-én 4 megyében lekapcsolták a 3G-t! Ezt meg tudja erősíteni valaki?
Az érintett megyék: Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér. -
brumicica
tag
Véletlenül csináltam az USA-ban 5,28 MByte adatforgalmat (dual SIM készülék, a másik SIM-en volt a világ csomag). Ez legalább 40 euróba fájna, mert a roaming limit 80%-ánál jött a figyelmeztető SMS, akkor észrevettem, hogy hülye voltam. Reklamáltam, hogy me maxima culpa, lehet, hogy szerencsém lesz? Vagy még jöhet a következő hónapban a feketeleves a T-mobile USA-tól? Járt már így valaki? Mi az a Z8?
-
válasz
Kevin8997
üzenetére
Azt nem is tudja eladni, mivel nincs neki egy ideje.
Egy olyan társaságot vásárolna meg a kormány és a 4iG, amelyben nincsenek
eszközök, nincs benne adótorony, kábelek stb., csak adósság.
Az eszközöket ugyanis jóval korábban mind kiszervezte a Vodafone – nem
Magyarországon, hanem egész Európában – egy külön cégbe (úgy hívják Vantage
Towers), amit majd a tőzsdére visz. [link] -
Livius
őstag
Sziasztok,
Egy Vodafone SIM függő iPhone 7 függetlenítésének mi a menete? A telefonhoz volt régebben előfizetés az egyik családtagnak, ez már ré lejárt. Úgy tudom ez után díjmentesen a szolgáltató függetleníteni tudja, ezt a Vodafone-nál milyen formában lehet intézni, és utána technikailag mi lesz a mente az iPhone 7 készüléken ennek?
-
vpanangin
senior tag
Megjött a havi számla. A végén 5 oldalas részletes tájékoztató van a 2023.01.01-től érvényes új árakkal, valamint több más változás részletezésével.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infót
.

Hátha akkor nem lesz meglepi karbantartás, de legalábbis a SIM kivétel előtt felnézek az oldalra...