Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Lehet én emlékszem rosszul, de pár éve még nem adtak sokkal nagyobb kedvezményt a hűségre?
-
zoli03
őstag
Nem próbáltam, nem is gondoltam ilyenre. Bár nemigen hiszek benne, hogy olyan árat tudnának mondani, ami nekem megfelelne, mivel új előfizetéssel, 20% online kedvezménnyel megfelelő lett volna az adott telefon ára. De az az akció már nem él+a jelenlegi előfizetésemmel amúgy is drágább lett volna.
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48440 üzenetére
Nem néztem el, nekem 31990 Ft. Amúgy én pont, hogy semmiképp sem akarok számcserét.
#48441 pietrasko: ez igaz nem is figyeltem. De több, mint 5 éve ott vagyok, és az összes kedvezményem az 1-2000 Ft-nyi pont az Aranykártyán, ennél azért többet vártam volna.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48431 üzenetére
Már más telefonokkal van az akció, úgyhogy már nemigazán érdekel. Ha online veszed, 20% kedvezményt kapsz bármelyik díjcsomagnál, pl Huawei Ascend G6 Move S csomaggal (3490 Ft a havidíj e-Pack kedvezménnyel) 31990 Ft, de a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és 2 év hűséggel (Mozaik XS, 3390 Ft) 37990 Ft. Ez idegesített fel, hogy kb ugyanannyi a havidíj, már több éve ott vagyok, de mégis sokkal többért tudnám csak megvenni.
-
zoli03
őstag
Venni akartam a webshopban egy telefont (így 20% kedvezmény lenne rá), új előfizetést választva (most is van előfizetésem, de a hűség meghosszabbításával többe kerülne a telefon), de csak új telefonszámokat enged kiválasztani, a jelenlegit nem. Hogy lehetne megoldani, hogy a jelenlegi számom tartozzon az új előfizetéshez? Én egyértelműnek gondoltam, hogy megmarad a jelenlegi telefonszámom.
-
zoli03
őstag
Másnak normálisan megy a Telekom oldala? Alig tudok belépni, ha sikerül is, szinte mindig 503-s hiba (Service Unavailable)! oldalt dob (belépés nélkül is sokszor). Szinte semmit se tudok megnézni, tegnap délelőtt se tudtam belépni, azt hittem, mára már jó lesz.
-
zoli03
őstag
Vettem webshopból egy ZTE Blade-t Dominóval 1-2 hónapja. Azt írják, hogy ajándékba van hozzá 60 díjmentes perc hálózaton belül. Telefonáltam a T-Mobile-os ismerőseimnek, de mintha nem lenne ez a 60 perc, simán levonta az egyenlegemről a hívásdíjakat. Akkor most hogy van ez a 60 ingyen perc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest