Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali!
t-mobilnál melyik a legolcsóbb net telefonra?
facebook ph! android marketet böngészném erre szerintem nem kell több giga adatforgalom -
Buster17
addikt
Hali!
Az miért van hogy 700forint egyenleg fél nap alatt 25ft-re csökkent?
Egy sms meg 1 másodperces hívás volt meg zéro fészbúk ment. -
Buster17
addikt
Hali
kaptak egy emailt a Telekomtól, de nem telekomos email címről és az volt benne, hogy nyertem 1 mozijegyet amit holnap vetítenek. Hihető?
-
Buster17
addikt
Hali!
Hogy tudom lemondani a net előfizetést? Feltöltőkártyás vagyok. -
Buster17
addikt
domino 5 csomagban vagyok lassan 1 éve és elvileg járna a 5 választott belföldi vezetékes vagy mobil alapdíjas számra minden időszakban
32 Ft kedvezmény. Hogy tudom beállítani azt az 5 választott telefonszámot?lovace
szóval akkor be kell mennem az üzletükbe?[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hogy lehet azt beállítani hogy amikor hangüzenetet adnak az előtte egy felvett hangot játsszak be, mint pl xy vagyok elutaztam hagyj üzit stb mint a filmekben is ahogy van.
-
Buster17
addikt
Hali!
Ebben a hónapban már 3x töltöttem 1500forintal a kártyámat és tényleg ritkán telefonálok és akkor is fél perc alatt.Valami olcsóbb díjcsomag vagy pár ezres előfizu nincsen?
-
Buster17
addikt
Hali!
Vettem modemes mobilinternetet amibe alapból be van állítva a net&roll-t szeretném lemondani és aktiválni a netpluszxxl -t. Fel is töltöttem 3500al de nem birtam aktiválni aztán nem figyeltem meg mindenki rácuppant a netre szépen 500megánként levont 3x1000 forintot.Szóval hogy tudom ezt lemondani és a nagyobbat aktiválni?
Most feltölteni se merem mert rögtön le is emeli az 1000 forintot megint.
-
Buster17
addikt
Hali!
Van egy t-mobileos feltöltő kártyám és megvásárlás óta a telefon beállítások/a telefonról/állapot/saját telefonszám résznél ismeretlennek írja.
Eddig nagyon nem is érdekelt a dolog mert nem zavart nem vettem rá tudomást, de amióta két SIM kártyás telefonom van azóta másik kártyát kiírja meg amikor hívást indítok ki tudom választani hogy melyikről hívjak és ott már elég zavaró hogy az egyiknek ott a szám másiknál meg nincs.
Mit lehet csinálni hogy látható legyen a szám? Vagy egyáltalán meg-e tudják csinálni?
Ui
Ha fontos még azt is leírom hogy ha átrakom másik telefonba a kártyát akkor mindig átkell állítani hogy hívásoknál ne legyek magántelefonszám. -
Buster17
addikt
Hali.
Jött ma sms hogy elértem valami arany szintet.
Mire jó ez, mit lehet vele csinálni?Annyit kitudtam bogozni hogy elértem egy X pontot és úgy lépten erre a szintre.
Hogy lehet pontot gyűjteni egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali
NetpluszM szolgáltatást hogy tudom lemondani és milyen számra kell küldeni az smst? -
Buster17
addikt
Hali! Feltöltős vagyok, van pénz a kártyán, de nem tudok külföldről sms-t küldeni. Hívni eddig se tudtam az nem is baj de egy szerencsétlen sms-t miért nem lehet küldeni? Egyébként hívást nem tudok fogadni de az sms-eket megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest