- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Történt egy káresemény augusztus közepén a biztosításos előfizetéses Lumia 930 telefonommal.
Leírom pontosan az ügymenetét, eddig nem találtam sehol pontos tájékoztatót hogy is működik valójában a gyakorlatban:- Adott szerdán összetört a telefonom. A kijelző és szerintem az alaplap is sérülhetett mert nem reagált semmire. ( se ki/bekapcs, se USB, semmi...)
- Nyomban felhívtam a +3680300030 kárbejelntő számot. Adatokat egyeztettek stb... majd visszahívást ígértek 1 órán belül. Visszahíváskor a pontos káreseményt rögzítették, tájékoztattak hogy a kárigényt elfogadták, és közölték a további teendőket.
- Másnap csütörtökön MPL futár jött (előtte SMS/email/hívás értesítéssel) a telefonomért és elvitte.
- Egy hét múlva csütörtökön jött ismét a futár egy új fóliás ugyanolyan telefonnal, persze szintén SMS/email/hívás értesítéssel előtte. Az új telefont a biztosítási önrész átadása után vehettem kézbe.A biztosítási procedura alatt nem volt megkeresés vagy értesítés az ügymenet állapotáról.
Az új telefonra 6 hónap jótállást vállat a TMX service.Ha gondoljátok be lehetne tenini az 1.hsz-ba
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Telekomos biztosítással van tapasztalatok?
Leejtettem a telefonomat. A kérdés az hogy ha nincs hasonló készülék és felajánlanak másik tipust miután kifizetem az önrészt, választhatok drágább készüléket úgy hogy plusz kifizetem a különbözetet? -
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Lehet itt nem kapok rá választ de ennek közelebbi témát nem talatam. Telekomnál hogy tudom netes rendelésnél a kapcsolat pontjaimat érvényesíteni? Megrendelem normál és átvételnél az üzletbe szólok hogy van x pontom a kapcsolat kártyán és szeretném annyival olcsóbban vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest