Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Köztuk engem is

De a G2-t nem lehetett 94.000-ert kihagyni
-
bostone
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Minden szolgáltató csúcsra járatja a decemberi eladásokat, megdöbbentően hasonló tarifákkal és készülékárakkal. A kamatmentes részlet, ami megragadta a képzeletem.
-
anderledani
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Én is kb ilyenre tippelek, de a 18. nekem már késő, lehet nem várom meg ha szombatig nem lesz.
-
anderledani
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ez az amit én is tudok, csak valakinek hátha van információja a napra pontos kezdetről, mert nekem fontos lenne.

-
lord.lakli
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha az aranykártyás next-re gondolsz, akkor jól látod, már csak a domino drágább. 8 nap érvényes akkor is ha személyesen veszed át, a webes rendelés a lényeg.
(#35239) Totheground: az nem jó, hogy a weben (persze ha megy
) kiválasztod a terméket és megnézed, hogy melyik t-pontban tudod átvenni? -
Vangelis
félisten
válasz
krisztian112
üzenetére
Az 5490-es csomaggal is olyan áron van a telefon?
Mert csak a Normál NextS ben szokott ócsó lenni!
-
savoo
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Annyi lesz egy új simkártyával, új számmal és lényegében egy új előfizetéssel. (a másik mellett és nem helyette)
-
válasz
krisztian112
üzenetére
okés, tehát nem a jelenlegi előfizetésedre írsz alá további hűséget, hanem lesz a meglévő mellé még egy másik (új) előfizetés, új telefonszámmal, és arra aláírsz 2 év hűséget.
-
savoo
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy csak TÁRS kártyára veheted a telefont?!
-
djculture
félisten
válasz
krisztian112
üzenetére
Nemtudom de hogy kézzel kezték el renoválni a honlapot az látszik csinál mindent egyik srácnak a kuponkódot felszámolta

-
blueye
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Olyan számra jött, amire már jött egyszer korábban? Meglepődnék...
-
tPedro_
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
En is ugyanazt neztem ki, melo utan megyek erte.
-
blueye
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Másik böngészőből próbáld!
-
raziel01
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Én beregeltem anyámat is. Sütik törlését próbáld meg.
-
cris78
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Mi az, hogy ingyen külső akksi? A szállítási költség az semmi??? :-D
-
tothl
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Hibara bazirozva aron alul varni a sultgalambot sem tul erkolcsos szerintem. Ezt le kell irnom akkor is ha amugy a cegrol a velemenyem jelenleg lesujto.
-
313313
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Nekem a futárnál volt már a cucc, kaptam email-t is, hogy átvehetem a csomagot, de utána jött a mél, hogy a csomagot nem vettem át, törölték a rendelést.
Ergo már futárnál járt a csomag, csak nem hagyhatta pik-pak ponton, így törölték a megrendelést -
Vangelis
félisten
válasz
krisztian112
üzenetére
Nekem nem jött semmi.. csak a státusz változott.
-
1430
senior tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha a "hiba" alatt azt érted, hogy az árlista szerint az Y300-as Domino-val 30 ezer, de a neten 35-ért rendelhető, akkor annak az az oka, hogy most +10 ezer Ft-os feltöltőkártyát adnak mellé 5 ezerért.
-
Vangelis
félisten
válasz
krisztian112
üzenetére
Y300 domnóival és kedvezménnyel csak 19900ft ra jön ki!
Dominóval kell venni ennyi. Nem előfizetéssel. No problem! -
raziel01
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Pont ezt mondom, hogy kiesés volt. És rájöttek erre.
-
raziel01
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Bevételkiesés ha 10% lejön a drágább telefonok árából.
-
adam3
aktív tag
válasz
krisztian112
üzenetére
A készülékekre megszűnt, csak tartozékokra maradt meg a kedvezmény.
-
válasz
krisztian112
üzenetére
Annyi, hogy más hálózatba irányuló hívás nem forgalmazható a havidíjból, SMS viszont igen, a Like300 esetén.
-
1430
senior tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Igen, jól gondolod, ha például Telenor számot hívsz, az alapból a havidíjon felül fizetendő.
B1T3
A Like pont nem ilyen. -
B1T3
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Bármelyik irányba lebeszélheted. Csak a Telenornál van fejetlenség ilyen szempontból.
-
válasz
krisztian112
üzenetére
Igen!
-
Nietzsche_
tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha számla van, akkor nincs probléma, de ha az sincs meg, az is bármikor pótolható - a jótállás érvényesíthető. A szervízben is látják, hogy mikor történt a vásárlás, milyen készülék, stb (IMEI szerint is akár).
Ergó: Nincs probléma.
No para 
-
Daffni2
addikt
válasz
krisztian112
üzenetére
Akkor sincs semmi baj, ha nincs meg a jótállási jegy.
Nem kötelező a jótállást érintő javítás elvégzéséhez.
Mivel a vásárlás időpontját számlával tudod igazolni, az is megfelel.
Úgyhogy ne aggódj.
Remélem nem is lesz rá szükséged.
idézet a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendeletből
"A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni." -
DS39
nagyúr
válasz
krisztian112
üzenetére
vagy a 45%-os

-
Nietzsche_
tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ez teny, hogy sokat nyom rajta. Foleg bele-belecsuszhat ugy baki, hogy brutalisan sok ugyfelszolgalati folyamat van, de ezeknel a t-mobile nem szokott lacafacazni, jóváírja, kezeli azt ami szuksegszeru, ami indokolt. Nem egy olyan ceges ugyet latok pl. amelyek megbizhato kollegakboz jarnal csak vissza rengeteg simmel is akar aminek az ugyeit a 10% kedvezmeny ellenere sem vinne mashoz soha cegvezeto. S ugyanez a pozitiv tapasztalati vetulet sokszor megvan maganszemelyeknel is.... "latja, erre pl egy telefonos ugyintezes folyaman sose gobdoltak volna... es azota sokkal kevesebbet fizetek" az ugyfel beall es alkalomadtan 40 percig is kerdez es sokszor ertelmeset, amivel mindenki jol jar (t-home, t-mobile, energia - ezek kozotti keresztertekesites vagy barmi legyen az.... zomeben fiatalok egy informaikai dolgokba jobban 'integralt' forumozok vannak itt. De a nagy atlag (eleg sokan) nem ilyenek es ezt kell tiszteletben tartani, megerteni (ennek apro szikraja is hianyzik sokszor innen
) bocsi a kitero reflektalas miatt, de ez mar kikivankozott es nagyon elfert ide... 
-
Polllen
félisten
válasz
krisztian112
üzenetére
Szerintem az, de az árképzésüket nem tudjuk megváltoztatni.

-
válasz
krisztian112
üzenetére
Szia!
Előfizetői szerződés kizárólag a 18. életévét betöltött, gondnokság alatt nem álló személlyel köthető.
Tehát nem.

-
tjb007
nagyúr
válasz
krisztian112
üzenetére
Ez majd csak az adott szituációban derül ki.
-
tjb007
nagyúr
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha 72 órán belül vagy akkor kicserélik neked (ha van mire).
Ha interneten rendelted (webshop) akkor 8 napod van arra, hogy visszakérd a telefon árát. Ez akkor jön jól ha:
1. nem tetszik a telefon.
2. kicsúsztál a 72 órából de szeretnéd kicserélni a telefonodat mert hibás de nem szeretnéd szervizbe vinni (1-2 db pixelhiba esetnén nincs is sok értelme mivel nem fognak vele semmit sem csinálni).Ha ezekről a határidőkről is lecsúsztál akkor csak két dolgot tehetsz:
1. együtt élsz velük, úgy használod
2. eladod a telefont. -
Bazsee71
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Köszönöm a választ!
Kijelzőt nem is akarom cseréltetni, csak a többi funkciót tegyék rendbe nekem. Azért majd próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dptrsk