Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19001) Mr. Teddy válasza manchester85 (#18985) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Vicc az egész. Én a 4S korábbi áremelésén mosolyogtam egy jót. 145-ért vettem a 32GB-os 4S-t MM S-el 2 évre, miután kijött rá két hétre t-mobiltól, most ugyan ennyi pénzért a 16GB-ost sem kapnám meg, de ezek szerint a sima 4-et sem.

És még csak nem is lehet azt mondani erre, hogy a "epöl mennyire egy @@ cég", mert az ő amerikai árképzésük az, hogy a korábbi modelt lecsökkentik, és az új megkapja a régi árát. Teljesen korrekt az, hogy ugyanazért idővel jobbat kapsz. T-Mobile-éknál úgy látszik muszáj folyamatosan emelni, ez a díjcsomagoknál is meglátszik, a médiamániát leváltó mozaik díjcsomag jóval kevesebb szolgáltatást foglal magában kb ugyanannyiért.

Egyébként gyanítom, hogy ilyen kis áremelgetésekkel az iPhone 5-nek készítik elő a terepet. Hogy ha bejön az 5-ös, akkor lehessen azt mondani, hogy "azért kerül 200-ba a legalapabb modell, mert a 4S most 150, és hát ugye az 5 az mégis sokkal-sokkal hiperszuperebb, tehát jogos az árkülönbség".

Ilyen tendencia mellett 3-4 év múlva egy autó árával fog vetekedni az iPhone? Persze csak itt nálunk, mert amcsiban marad a standard ára.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.