Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Ma beléptem az online ügyfélszolgálatba és ez fogadott. A lap szerint állítólag el kellene fogadnom valamilyen szerződést, ellenben egy vásárlási útmutatóra mutat a link.
Más is találkozott vele?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Tehát, ha oda megyek személyesen egy T-hez, akkor a webshopban feltüntetett akciók közül, nem tudom választani az "ingyen" hiteles konstrukciót? Azaz, kezdőrészlet és a többit meg beleépítik a számlába.
Így személyesen, csak az egészet kifizetve lehet megtenni?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Norbi14 #5577 üzenetére
Köszi, sikerült most már értelmeznem
Ezek alapján csak drága telefonokat érdemes weben venni, mert amúgy annyi a szállítás, mit a kedvezmény..dedike: Neked is köszönöm, még ezt a pdf-et sem találtam meg.. tegnap 5 percig kerestem az online ügyintézést, mert úgy eldugták megint.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Igen, nem emeltem ki, hogy ahhoz új előfizetőnek kell lenned, vagy venned kell egy dominót. Én egyikbe sem esem
Köszönöm a segítséget, hasznos linkek, de pár év múlva, mire újra kell már egészen más lesz.
-
amargo
addikt
Van egy kis problémám.
Hó közben váltottam internet csomagot, 40M-ról 100M-ra. A probléma ott kezdődik el, hogy a 100M-ot túlforgalmaztam. Ami igazából nem is 100M mint kiderült, mert hóközi arányos ez a dolog. A lényeg a lényeg 100M után kaptam az SMS-t, hogy túlforgalmaztam, mint kiderült már vagy 50M a túlforgalmazásom.
A kérdésem az, hogy valamilyen méltányosságot lehet-e kérni erre az estre, mert az én oldalamról a túlforgalmazás nem ennyi, mert nem erről kaptam üzenetet így nem is tudtam mire figyelni.
Vagy Egyszerűen így jártam és így csalják ki a pénzt..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Igen tudom, ha figyelmesebb vagyok akkor az 500-ra váltok és nincs ez a gond.
Köszönöm a részletes infót, minden oldalról védve vannak - mert a technológia simán képes lenne rá -, én is így szeretnék szolgáltatnidedike: A higgadtsággal nincs gond, pont ezért mindig segítő készek velem személyesen/is - csak van, hogy nincs kiút és marad a fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Hi!
Ma kaptam egy spam sms-t?
Congrats! Your Mobile# has won you 1 Million in the 2010 O2 Telecom Live Int'l Mobile draw. Tо claim prize, email your Name and Mobile# to mylivedraw@o2.co.ukMár csak azt nem tudom, hogy a privát mobil számomat honnan tudják... ezzel kapcsolatban a T-nél tudnak mit kezdeni?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Párhónapja vásároltam a t-mobil-nál egy készüléket, amire azóta 2db frissítés is kijött - az egyik elég fontos idegesítő dolgot szüntetne meg - az első frissítés, már 3 hónapja volt, a 2. meg párhete. Valamikor megfog ez jelenni t-mobile-nál is vagy, esélytelen? Nokia-ról lenne szó.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Hopp látom, hogy vannak itt megoldások.
tjb007: Az előző verzió már hónapok óta van kint..
kali: Nokia C5-ről lenne szó.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, átraknám másik mobilnet csomagra az előfizetésem és jelenleg az látom, hogy lehet:
- Megrendelem
- Aktiválás Kapcsolat pontok felhasználásávalAlapján is előfizetni. Ha jól értem akkor a második pont esetén a kapcsolat pontjaim alapján egyenlíthetem ki a havidíjakat.
De igazából 6xx pontom van, nyilván havonta mindig lesz kb 1xx-rajta - csak nem tudom beváltani, mert olyan csomagban vagyok. Így is igénybe lehet venni?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Van egy HTC Radar készülékem, kb 1 hét alatt lefogyasztottam vele a 100MB-os netet, milyet érdemes rakni egy ilyen készülékre? Tovább, ha ebben a hónapban váltottam fel 30-ról 100-ra, akkor még tudok esetleg nagyobbra váltani vagy csak következő hónapban?
-
amargo
addikt
válasz Something_ #12829 üzenetére
IE9 van rajta, ha jól tudom.
Nem csak böngészésre használom.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Something_ #12832 üzenetére
Nem nézek rajta videót. De geoserver-ből érkező adatokat jelenítek meg - térkép.
-
amargo
addikt
Azért ebben a pdf-ben van egy ügyes marketing fogás, forgatják az oszlopok sorrendjét
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egyedi - céges - díjcsomagok esetén sincs lehetőség sms átirányításra?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Két számom van, de csak egy telefont használok - dual sim nem játszik -, ebből az egyik céges a másik saját, de céges flotta csomaggal. Keresztbe voltak irányítva a telefonok, hogy éppen amelyik nálam volt arra jött a hívás. Ellenben most már a cégesen is van mobil net, minek következtében "felesleges" lett a saját számom, ellenben meg akarom tartani, meg arra jönnek még hívások.
Kérdés a következő, csak simán átirányítás mennyibe kerül, tehát minimális díj ellenében, melyiket válasszam?
Mert nekem ezek nem egyértelműek, 1, 2. Vagy itt a lényeg az egészben, hogy maga az átirányítás ugyan díjmentes, de perc alapon díja van, mert ezek alapján a dominó nem éri meg.Vagy mivel diák is vagyok ezért váltsak egy Like díjcsomagra? Jelenleg kb 2800ft-os a díjcsomagom, így majdnem a fele lenne és még így sem használnám másra csak sms továbbításra.
Köszönet a segítségért!
Most olvastam tovább: "A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominó előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés esetén igényelhető."
Ez most mit takar? Én mint már meglévő ügyfél nem vehetem igénybe?[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz manchester85 #14274 üzenetére
Ha ez így megy, akkor nem értem végkép ezt az új előfizetés dolgot. De sajnos előfizetésre van hűségem.. így nem tudom megjátszani, hogy dominósba rakom magam, majd vissza előfizetésre. Ellenben pár hónap és lefog járni. Köszönöm a segítséget!
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék, van egy idestova 15 éve élő dominós szám, ami egyéb okok miatt nem volt használva kb 1 éven keresztül, februárban lejárt az 1 éves (nem tudom mi), majd mostanra meg is szüntették a számot. Egy t-pontban próbáltam megérdeklődni, hogy vissza lehetne-e vásárolni ezt a számot, de azt a választ kaptam, hogy nem.. amit nem igazán értek, megszünt, nem osztották ki még senkinek, miért ne lehetne visszavásárolni? Tud valaki segíteni ebben, hogy ez mára már tényleg így lett, nem lehet számot visszavásárolni?
Köszönet a segítségért!
Közben találtam egy ilyet:
[link], na jó az eset itt is hasonló. De ezek szerint, ha haza látogat a "tulajdonos" akkor van esélye elintézni vagy ügyvédi meghatalmazással. Most már csak azt nem értem miért kell hozzá a kártya "birtokos", ha lejárt és vissza kell vásárolni?[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz paolinho #61210 üzenetére
Sajnos a közelembe egy kis üzlet volt és az ottani hölgyemény mondjuk úgy, hogy alul informált volt.. közben szerkesztettem a hsz-t és bele raktam egy linket, amit megpróbálok majd végig járni vagy valami nagyobb pontba bekeveredni.
Soulfly842: Nővérem nem itt él, de amikor haza látogat, akkor szeretné a régi számát használni hisz azt ismerik, ellenben minek fizessen itt elő bármire is? Tehát dominosként ezt nem kaphatja vissza? Ott nem lehet egyedi számot igényelni?
ui nekem van előfizetésem náluk így sincsenek nagyobb jogaim?
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ma vettem észre (nem régen), hogy az autóban lévő domino sim kártyát vélhetően kikapcsolták. Tavaly márciusban vettem és annak rendje és módja szerint azonosítottak is, beregisztráltam a T-nél a kártyát is továbbá tudják az email címem és a lakcímem is, visszanéztem és kb 10 napja jött egy email, hogy ezt a számot leválasztották a fiókomról, de semmi más értesítés. Természetesen idén is feltöltöttem a kártyát.
Holnap tudok csak bemenni, de kb mire számítsak, vigyek magammal valamit? Révén a kártya a kocsiban van.. de a kártyát direkt a regisztrált fiókom alól rendeltem.
A kártya még 1 hónapja élt, akkor még tudtam az autóval kommunikálni.Köszönet előre is!
-
amargo
addikt
válasz dptrsk #99332 üzenetére
Összeállt a kép, évente kell adategyeztetést csinálni, idén kimaradt. Június elején kapcsolták ki a kártyát. Valami 1 hónapos türelmi idő van, amit túlléptem. Sima üzletbe nem tudták aktiválni. Telefonáltam is, ott elvileg sikerült 72 órán belül elvileg aktív lesz. Meglehet valahogy bizonyosodni, hogy tényleg elindult a kártya újra aktiválása?
T-pont ot keressek fel?
-
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Elhunyt családtag nevére szóló dominós kártyát lehetséges a számot át regisztrálni családtaghoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest