Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fr3eWar

őstag

válasz zsolesz06 #67097 üzenetére

Még le tudod mondani, akkor is mikor mész a telóért én is lebeszélnélek a 16-ról.
    Én webshopban rendeltem 64-est egy hete, bementem érte a boltba, az eladó hölgy törölte a rendelésem, és ott helyben újat csinált, (gondolom ez nekik plusz pont hogy a user üzletben köt szerződést) így adott pár ezer kedvezményt útiköltség címszó alatt (ami jogos is volt, mert Kecskemétről Szegedre mentem érte).

4 éve start után üzletben 16-os 4s-t akartam venni, de elfogyott, csak 32-es volt. Mivel akkor pestre mentem érte és nem akartam üres kézzel hazajönni, így megvettem a Tközpontban a 32-est, mindig volt kb 8-10giga szabad helyem, de sosem kellett gondolkozni, hogy nyaralás előtt mit töröljek le hogy felmenjen a navi meg a térképek. Mikor váltottam 5s-re abból 16-ost vettem (mivel kettőt vettünk egyszerre, és számított a költséghatékonyság) kb 2 hónappal később bántam meg, most fel sem merült már bennem a 16-os, főleg, hogy a kamerán is újítottak, meg az iOS is évről évre nő párszáz megával.

Új hozzászólás Aktív témák