Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zichie #141811 üzenetére
A Shopmarkban több alkalommal próbáltam ilyen ügyet intézni. Kártya soha sem volt.
Sajnos nekem az esik útba. Menj kicsit tovább Vecsésre, ott ilyen témában mindig mindent megoldottak. Mondta is több alkalommal a srác, hogy az említett helyen nem szeretnek ezzel foglalkozni, minden esetben a kártya hiánnyal hajtják el az ügyfeleket. Sokan kötnek ki náluk.
Ugyanez a helyzet okmányiroda ügyben, Gyálra járok, mert ott általában van időpont. Szép a hivatal és környéke, kedvesek, segítőkészek a dolgozók. Autó átírásra a XVIII. kerületi okmányirodában 30-35 napra kaptam volna időpontot. -
adika4444
addikt
válasz
zichie #141811 üzenetére
Én az Árkádban váltottam domino-ra két előfizetést. Az ügyintéző rendes volt, szépen csinálta, bár érezhetően jobban lelkesedett volna, ha valami jó magas előfizetéses csomagra váltok.
Ráadásul a számok is el lettek hordozva, azért váltottam feltöltőre, hogy egyszerű legyen elidegeníteni egy adategyeztetéssel.
A lényeg, hogy tényleg kevés az üres feltöltős SIM náluk, miután végeztem, hallottam, hogy másnak már nem tudtak adni...
-
TomPack
őstag
válasz
zichie #141811 üzenetére
Úgylátszik akkor nekem szerencsém volt a napokban a Shopmark-ban.
A Domino eSIM-et eltávolítottam a készülékből mielőtt új eSIM-et generáltam volna a weben, ezért ugye nem jött meg az SMS mert nem volt hova.
Szóval ezügyben mentem be, szerettem volna ha megcsinálják az eSIM-em, de valami készülék kódot kért az ügyintéző, annak a készüléknek kódja kellett volna neki, amiben majd aktíválni kell. Nem volt nálam, és mondtam hogy akkor hagyjuk. Erre kihozott egy fizikai SIM-et, ingyen. Azóta azzal tolom. Nem is fogom eSIM-re váltani, csak a macera van vele(m).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest