Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8207) sifarr válasza 1430 (#8201) üzenetére


sifarr
senior tag

Amíg sifarr meg nem találta ezt a díjszabás megjegyzést, azt mondtam volna, hogy meglévő előfizetéses hívószámok esetében csak MIX-ről lehet átváltani (ha van mellette másik előfizetés, ami az "anyakártya" lehet). A Call Center folyamat így is szól, de ez bizonyára a technikai oldala miatt van.
Mint Dave1984 dühöngéséből láthatod, még az ügyfélszolgálatosoknak sem egyértelmű a Fun díjcsomagra váltás összes lehetősége.

A gondot a 2.2.3. pontnál olvasható kitétel okozhatja: A díjcsomag kizárólag Mix termékkel vehető igénybe.
Na ezt kellett volna sokkal szabatosabban megfogalmazni, ha a T célja valóban az volt, hogy csak MIX postpadet lehessen átváltani Fun-ra.
Ez a mondat és a 9-es megjegyzés viszont nem zárja ki, hogy bármely előfizetés Funra váltható legyen. Főleg akkor, ha dominoról is lehet. Ami szintén sim-cserével jár, mint írtad.

Dave1984 már csak azért is joggal dühös, mert (értelmezési) vitás esetekben a fogyasztó javára kell értelmezni a díjszabást. Ezt még a hatóságok is komolyan veszik. És joggal, hiszen a szolgáltatónak kell egyértelműen fogalmaznia.

Szóval itt a kérdés: ki válthat a fun-ra?
Kinek van igaza? 1430-nak vagy 1430-nak? :)

Egyébként van pár értelmetlen, csak fogyasztót bosszantó húzása a T-nek. Pl. az, amit írtál is: regulár díjcsomagokból MIX-re váltás "nem támogatott" folyamat.
Miért nem? Mi értelme van főleg a számhordozás korában ilyen könnyen és garantáltan áthidalható "akadálynak"? Miért ne válthatna az előfizető arra a csomagra, ami neki jó? Egy sim-csere megspórolásáért? A számhordozás és vissza több macera és több költség. Vagy jobb elveszteni egy előfizetőt?

A fun szerintem jó csomag. Miért kell már az indulásnál elrontani?
Jó, tudom, nem te tehetsz róla!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.