Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17538) 1430 válasza Norbeee01 (#17535) üzenetére


1430
senior tag

Igen, mert - engedély nélkül - 3 havonta vehetsz új előfizetést akciós készülékkel (ez meg január óta már letelt), és mivel - engedély nélkül - egyszerre csak egy részletfizetés futhat a neveden új előfizetéshez (a készülékváltás ezen felül van/lenne), így nálad most ez sem lesz akadály (mivel a januárit egyösszegben fizetted). Ha tarifahűséggel szeretnéd megvenni az SGS Plus-t, akkor biztos kérnek előleget most is.

Ami az ismerősödet illeti, látatlanban azt tudom mondani, hogy számítson előlegre, és lehetőleg ne tarifahűséggel és ne részletre akarjon készüléket venni (ha egyáltalán kell neki készülkék is), akkor az előleg is kevesebb lesz.

rocket
Az idézett rész speciel havidíjas számokra vonatkozik. Domino szám esetén legfeljebb megszüntetni lehet, amit a Domino Előfizető vagy Felhasználó kérhet.
Ha már nem tartasz igényt a hívószámra, akkor szerintem csak hagyd, hogy lejárjon és vegyél újat a nevedre. Ha szükséged van rá, az már neccesebb, mert ha nem derül ki az Előfizető/Felhasználó személye vagy nincs meg az egykori Domino Előfizetői szerződés, akkor ennek "lőttek". Ha viszont előkerül a szerződés vagy akinek a nevén van, akkor:
"Mit tegyen, ha Domino kártyája elveszett?
Minden T-Pont üzletünkben, és Partner ügyfélszolgálatunkon rendelkezésére állunk. Kártyapótlást bruttó 4064 Ft ellenében kérhet. A telefonszáma megmarad, a kártyacserénél rendelkezésre álló egyenlegét az új kártyára áttöltjük."

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.