- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Én meg Mondeo-ra cserélem, vagy valami Volvo-ra, de ez nagyon távoli jövő
Bosszankodtam sokat, aztán rájöttem, h ez a használt autó ilyen...Álomvilágban éltem, mikor azt hittem hogy majd csak tankolom és kész. Illetve tényleg így van, de mivel használom naponta, ezért kopik is. Igazából sok idegesítő dolog nem volt még az autómon, talán a tükörállító kapcsoló volt nagyon bosszantó, h olyan szarul van megtervezve és eltörött. Meg a cicergés ami az anyós ülés felől jön, nyáron majd megcsinálom azt is.
Inkább az bosszantott fel az elmúlt pár hónapban, hogy az extulaj rohadt hanyag volt és most emiatt szopok és hordhatom szervizbe. De akinek elmondom hogy ez egy 10 éves autó, senki sem hiszi el
Amúgy mikor a ventilátorod cicergett, honnan találtál how-to-t hogy hogyan szedd szét? Ha meglenne belinkelnéd?Lehet hogy majd egyszer nekem is szükségem lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest