Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Én meg Mondeo-ra cserélem, vagy valami Volvo-ra, de ez nagyon távoli jövő
Bosszankodtam sokat, aztán rájöttem, h ez a használt autó ilyen...Álomvilágban éltem, mikor azt hittem hogy majd csak tankolom és kész. Illetve tényleg így van, de mivel használom naponta, ezért kopik is. Igazából sok idegesítő dolog nem volt még az autómon, talán a tükörállító kapcsoló volt nagyon bosszantó, h olyan szarul van megtervezve és eltörött. Meg a cicergés ami az anyós ülés felől jön, nyáron majd megcsinálom azt is.
Inkább az bosszantott fel az elmúlt pár hónapban, hogy az extulaj rohadt hanyag volt és most emiatt szopok és hordhatom szervizbe. De akinek elmondom hogy ez egy 10 éves autó, senki sem hiszi el
Amúgy mikor a ventilátorod cicergett, honnan találtál how-to-t hogy hogyan szedd szét? Ha meglenne belinkelnéd?Lehet hogy majd egyszer nekem is szükségem lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- Formula-1
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest