Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Egyformán aszimmetrikus így is és úgy is. Mindegy tehát az 1+1+1 vs. 2+1.
X58 a Bloomfield / Gulftown processzorokat meghajtó lapkakészlet északi híd tagját alkotó chip. Az említett CPU-k háromcsatornás IMC-t (integrált memóriavezérlőt) kaptak, így ott az ideális sávszélességet a tri-channel (TC) adja, három, teljesen azonos modullal, háromcsatonás üzemmódban.
HGyu
-
válasz
joecontra
üzenetére
Hát mivel memória címezésre írt hibát, nem biztos hogy a ram hibás. Lehet hogy az északi, vagy déli híddal van valami baj.
Úgy hogy utána nézel teszt programoknak, pl ami a memóriát gyilkolja... Ha az ott hibázik, akkor az egyik ramod hibás. Vagy még azt is megnézheted hogy a ramokat kiveszed, és újra vissza teszed. De ha ezektől sem lesz jó, elviszed egy szervízbe és neked megnézik mi a hibás...
Hát ennyi ötletet tudtam adni, én ezeket nézném meg, csinálnám...
A lapot hogy mivel tudod tesztelni, azt nem tudom sajnos.... -
joecontra
addikt
válasz
joecontra
üzenetére
Na, kiderült, hogy nem a memó a ludas. Visszatettem bele a Buffalot, de a Worms-ös jelenség nem szűnt meg.

Lehet, hogy a proci a baja? Előtte 2 GHz-es AMD Athlon volt benne akkor ment tálcáról a Worms. Most Athlon X2 5000+ van benne. A Worms-ös jelenség a proci és a ramok cseréje után kezdődött.
Régi ramot visszatettem, de még mindig csinálja.
Amikor még a régi konfig volt, akkor indulás után mindig beállt egy fél-egy percre az xp, kattintgattam össze-vissza, nem csinált semmit, de amint magához tért kinyitotta nekem a sok fost.
Mi lehet az oka? Vírusírtók és kémprogramkeresők is lettek rajta futtatva. Utóbbi talált is pár dolgot, de ezek törlése után se lett jó a windows.
Mit csináljak? (Rakjam újra a Windows-t?
) -
rybank
senior tag
-
rybank
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
szerintem minél külömbözőbb ram fajtákat raksz egymás mellé, azzal arányosan nő a kockázat!, ne vásárold meg, előbb próbáld ki!, lapja válogatja..

(#17518) The Host - ez általános kéérdés, hogy nagyobb, vagy gyorsabb memória legyen, nos én mezei value ramomat jelen pillanatban 900mhz en járatom..amle yeredeti állapotban 667..az everest szerint ugyan dupla annyi ra késpes írásból olvasásból, én nem éreztem változást a renndszerben..+feszültség hozzáadása nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Társasjáték topic
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002