Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
szerintem minél külömbözőbb ram fajtákat raksz egymás mellé, azzal arányosan nő a kockázat!, ne vásárold meg, előbb próbáld ki!, lapja válogatja..

(#17518) The Host - ez általános kéérdés, hogy nagyobb, vagy gyorsabb memória legyen, nos én mezei value ramomat jelen pillanatban 900mhz en járatom..amle yeredeti állapotban 667..az everest szerint ugyan dupla annyi ra késpes írásból olvasásból, én nem éreztem változást a renndszerben..+feszültség hozzáadása nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- 32gb ddr4 ramok
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002