- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
PH-User #27654 üzenetére
Nincs két egyforma lap tuning terén sem. Egyik jobb tuningban másik kevésbé. Egyik alá feszel(het) másik meg fölé.
Lehet a tiéd kevésbé tuningos ő meg kifogott egy olyan példányt ami jobban húzható.
Asrock meg nem annyira gagyi mint ahogy szeretik lehúzni őket, az Asus gyártja azt is. -
04ahgy
nagyúr
válasz
PH-User #25894 üzenetére
Ha a konfigoddal elégedett vagy, és legalább egy évig nem tervezed cserélni még, akkor inkább vegyél hozzá még DDR2-t, mert nagyobb ráfizetés eladni a lapot, RAM-ot, és csak azokat újra cserélni, mint kicsit többért venni bele RAM-ot, mintha DDR3 lenne.
Ha meg amúgy is cserélnéd egynél több részét, akkor értelemszerűen az új felé nyiss... Szerintem.
HGyu
-
puttputt
őstag
válasz
PH-User #21317 üzenetére
Akkor továbbra is a CSX-et szavaznám meg, mert az elvisz téged "tuningban" 800-ról 1000-re és még fölé is. (Vannak PH-s tesztjei...)
Kb. ilyen árban van a 2x2. Érdemes meggondolni!hunfranco - Szerintem is, mindenképp érdemes 64bitesre váltani, akár ennyi, akár annyi a ram. Később is jól jöhet, a 32-es cpu-kezelés miatt is gyengébb.
A RAM pedig legyen csak tri-channel, annak bőven elég kell lennie, ilyen ramoknál meg főleg. -
lsc
nagyúr
válasz
PH-User #21310 üzenetére
Cl4-ben én 800-as geileket használok, azok teljesen rendben vannak, viszont ha viszik is az 1000-et akkor azt biztosan csak cl5-ben . Ha 1000-en akarsz hajtani ramot akkor 1066-os kitet kell venned, azok cl5-ben biztosan mennek . Léteznek cl4-es 1066-os ramok is, de azok horror áron vannak és nehezen beszerezhetők . Én geilt vagy csx-et ajánlok 1066-os kitben, mindkettő tűrhető áron van .
-
puttputt
őstag
válasz
PH-User #21310 üzenetére
CSX-et mindenképp! 800-ast CL4-en 2x2-t Pesten elég olcsón lehet szerezni (11-13e)..., szerintem abszolút befutó és még gyors is, 1000-ig simán tuning!
Nekem bejön az OCZ is ("hazai márka", saját ramjaim...) meg 800-ból a Geil-re sem panaszkodnak, bár azt nehezebb beszerezni tlán.
A Mushkinról is vannak jó tapasztalatok! (ld. [ősember] [honlapja]... és kapcs.)
GSkillt nem ajánlanám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest