- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
WoW ... Nem tudtam, hogy ilyen könnyen vissza lehet fejteni a C# .NET 8.0 át...
Ennyit a fejlesztői megoldásokról ...És rendesen látod a(z) .xaml GUI felületet és a MainApp.cs programsort is ?
Vannak ettől komolyabb szoftvereim is, amiket akkor jó lenne jobban levédeni mert azokban vannak olyan megoldások amiken hónapokig törtem a fejem...
Ez a program pont nem egy nagy szám...
Egyébként a .json fájlban van az adatbázisa, ahhoz van egy másik konzolos programom ami azt megírta. Így ha jön frissítés elég azt az ~1mb os fájlt kicserélni, és a program helyesen fog működni... Mivel ez a program nem csinál semmit, csak kiolvassa az értékeket abból a .json fájlból
Témára térve... Igen, ha aláírom digitálisan akkor engedi a böngésző a letöltést illetve nem látja vírusnak... De nincs még digitális aláírásom, nem is nagyon érdekel... Mert ilyen Windowsra írt appokat csak magamnak szoktam fejleszteni, alapjábavéve webfejlesztésben utazom ott is inkább Backenden... ez inkább csak hobbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest