- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
koko52 #58890 üzenetére
Értem, köszönöm!
Nekem csak ez a Dual Rank - Single Rank nem tiszta annyira.
Elvileg:
4x Singe Rank = 2x Dual Rank , 4 Rank Total
B1+A1 channel kiad egy DR-t meg a B2+A2 még egy DR-t?
2x Dual Rank = 2x Dual Rank, 4 Rank Total ??Nekem azért lényeges mert Ryzen 5xxx mellé javasolt hogy Dual Rank memória legyen gépbe és most nekem 4x Single Rank 8GB modulok vannak. De én ezt egyszerű halandóként megtudom nézni BIOS vagy Windowson belül, hogy összesítve most akkor milyen rank-ba megy a rendszer?
-
PROTRON
addikt
válasz
koko52 #58890 üzenetére
Pontosítsunk kicsit, mert nem csak TR4 alaplap az egyedüli quad channeles, ott vannak intelnél a 2011, 2066, további server alaplapok is elérhető áron.
De a sima pl 1151-es alaplapoknál valóban, a 2 x dual channel nem lesz quad channel. Ellenben a 4 modul jobban terheli a processzor memória vezérlőjét mintha ugyanazt a kapacitást 2 db modulból rakja össze a kolléga.
Viszont ahogy Te is írtad a "SR" azaz hogy single rank az nem erre vonatkozik, az a modulon belüli felépítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest