- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Évekig használtam én is freemail-t, mígnem egyszer csak zárolták a fiókomat, többé nem tudtam bejelentkezni. Írtam a supportra, de elhajtottak, hogy nálam van a gond, meg valaki lecserélte a jelszavamat stb. Ráadásul ebben az időben elég sok helyen futottam bele regisztrációknál olyan figyelmeztetésbe, hogy ha citromail vagy freemail (és még egy pár féle) fiókod van, lehet, hogy nem fogod megkapni az aktiváláshoz szükséges mail-t. Akkor fejeződött be végleg a freemail-es pályafutásom. A gmail szerintem nem rossz, oda minden megérkezik, a szűrök és átirányítások is jól működnek + telefonra is kijön az értesítés.
(#11905) Tybor66: Lehet, hogy a régmúlthoz képest már javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Revolut
- Proxmox VE
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest