Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz maestro87 #7387 üzenetére
Úgy néz ki sikerült. Furcsa, hogy ezt windows alól tudtam csak megcsinálni...
Böngészőben: Google play áruház belépés-->beállítások (android eszközkezelő). Ekkor megjelent az új, immár az app által is támogatott eszköz a listában, vissza play áruház (böngésző) majd klikk az iGO telepítésére. -
air
nagyúr
válasz maestro87 #7387 üzenetére
"Írtátok itt, hogy telepítés nélkül is hozzá lehet rendelni a fiókhoz, de senki sem mondta még hogyan kell."
1 valaki írta, de szerintem tévedett, mert nem lehet. Legalábbis az illető nem fejtette ki a részleteket, a Play-en pedig nincs ilyen lehetőség.
Szerintem azt próbáld meg, hogy PC-n, böngészőben belépsz a Play-re azzal a fiókkal, amelyikhez szeretnéd kapcsolni, és a telepítésnél válaszd ki azt a készüléket amelyikkel kompatibilis.
Ezután a készülékkel csatlakozz a netre, és várj míg letöltődik. Utána akár törölheted is.Szerk.:
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tupacamaru
veterán
válasz maestro87 #10653 üzenetére
A letöltéséhez azért kell az alapjáték, mert anélkül használhatatlan. A megvételéhez nem kell az alapjáték.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Argos
őstag
válasz maestro87 #10653 üzenetére
Ha, megvan DVD lemezen, akkor szedd le az Origin klienst és azon belül a Origin => Játék hozzáadása alatt beírod a dobozon lévő kódot.
(#10656) maestro87:
Nekem eddig se jelentek meg a DLC-k, de igen, akkor lesz a könyvtáradban, ha megvan az alapjáték.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest