Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
1 kattintással kevesebb innen: BitsDuJour Easy Drive Data Recoveryfor PC promo
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Én biztos nem, de 2 hetes korában vettem a telót. Előző tulaj nem tudom mit rakott fel rá. Lehet Ő már próbálta akkoriban ezek szerint? Így lenne értelme annak, hogy miért nem tudom kipróbálni

Szerk. első indításnál nem ajánlott fel semmit nekem, pontosan ugyanaz volt, mint amit előbb leírtam
Szerk2:
Akkor nincs ötletem. Rákérdek még Razr topikban másnál hogyan viselkedik a program, hátha... -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Éppen ez a probléma.
- elindítom, bedobja fekete háttér közepére, hogy No maps loaded! közben a pöttyökből álló kör "köröz" fölötte, majd beírja, hogy One moment plesase és szintén köröz fölötte, majd bedobja a z 5 gombos képernyőt, ahol a bal alsó sarokban van egy Quit gombocska.Az 5 gomb:
- Sale Now - Buy Sygic, itt lehet vásárolgatni térképeket
- Traffic information - országokra lebontva lehet vásárolni az infókat
- TripAdvisor - Krakkó és Varsó ingyen elérhető itt
, más nincs is
- Places - lehet keresgetni, de térkép nélkül ugye nincs találat
- Activate/restore - lehet aktiválni ternékkódot és playről aktivált cuccokat visszatölteniMenü gombra nem reagál, így nem tudok elérni semmi menüt, tehát a Settings->Manage Maps részt sem.
De ez itt már eléggé OFF szóval hagyom a francba -
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
A 7 napos trialhoz dobnátok infót hogyan is lehetne értelmesen használni? Kezdem azt hinni, hogy nem szereti a Razr telómat.
Elindítom, kiírja nincs térkép betöltve, majd kicsit körözik és bedob egy képernyőt, ahol van 5 "gomb". Ehhez hasonló [link] kialakítással csak kicsit más a szövegezés és eggyel több "gomb" van, illetve a bal oldali panelt nem lehet előcsalni, a bal alsó sarokban Quit link van és a jobb alsóban nincs semmi.
Szóval lehet venni térképet, poi-kat, traffic információkat, meg még valami vásárlásos gomb illetve az aktiválós gomb, ami elérhető. Teló menü gombjára semmi reakció.
Tehát vásárolhatok, aktiválhatok korábban megvett tartalmat és kiléphetek a programból. Szóval a kipróba 7 nap valahogy nem akar nálam működni

Wifi nélkül megáll a nincs térkép betöltve ablaknál, így nem is tudtam most SS-t lőni az előbb ecsetelt ablakról
Ha jól olvastam Tom-Tom térképekkel dolgozik a program
-
AtHoS
nagyúr
Letöltöttem a trial-t, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, mert attól, hogy elindult a program még térképet nem töltött be és csak vásárolgatni lehetett vele. Ahogy láttam GPS jelet sem tudott fogni, legalábbis a GPS feliratnál a kis vonalkák mind szürkék voltak, miközben Endomondo seperc alatt talált jelet

Egyelőre itt feladtam a birkózást

-
AtHoS
nagyúr
WinISO is a professional CD/DVD/Blu-ray Disc image file utility tool that can open, create, edit, extract, mount, convert ISO files and other image file formats. It can also make bootable CD/DVD/BD and burn ISO image file to CD/DVD/Blu-ray Disc. Furthermore, it’s capable of processing almost all CD/DVD/BD image files, including ISO and BIN. WinISO provides a comprehensive solution. You can handle the ISO image files as you wish.
Key Features:
- ISO Editor: Open and edit ISO files
- ISO Extractor: Extract ISO files and CD/DVD/Blu-ray Disc image files
- ISO Converter: Convert image files between ISO/BIN and other formats
- ISO Burner: Burn ISO image file to CD/DVD/Blu-ray Disc and burn image files on-the-fly
- ISO Mount: Mount ISO image files
- Bootable ISO Maker: Make bootable CD/DVD/Blu-ray Disc images
- Backup CD/DVD/BD as image files from CD/DVD/BD Drive. -
AtHoS
nagyúr
all-in-one Mp3 recording software with Mp3 recording, editing, splitting, joining, converting and CD burning features
még 19 órán keresztül ingyen elérhető
Szerk.
flac-be is tud felvenni -
AtHoS
nagyúr
Egész jónak néz ki most is, bár el lehet veszni a beállítások rengetegében.
Tetszik az Install Center megoldása, amivel naprakészen lehet tartani a média lejátszáshoz szükséges kiegészítőket.
A magyar nyelvet viszont valamiért nem akarja telepíteni. Mondjuk angolul is megfelelő, csak érdekes, hogy ez a funkciója nem működik. Lehet azért, mert nem integráltattam a rendszerbe és nem is alapértelmezett helyre telepítettem.Kell hozzá pár nap, mire jobban átlátja az ember a benne rejlő lehetőségeket.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mosanke
üzenetére
Agnitum acquires antivirus technology from VirusBuster
Szerk.:
LiLxWaYnEx
Ehhez véletlenül nem tartozik egy speciális telepítő?
A korábbi hasonló Agnitum promók esetében csak a promó ideje alatt letölthető speciális telepítőcsomagokkal működtek a kódok -
AtHoS
nagyúr
Az idézett szöveghez annyi megjegyzésem lenne, hogy tavaly nyáron a GOTD leváltotta a promós programok védelmi rendszerét, így az idézett szöveg jelentős része (telepítőcsomag kinyerése) már idejét múlt és az új védelmi rendszer következtében értelmét vesztette.
Szerencsére van már megoldás az új rendszerből is kinyerni a telepítőcsomagot. Igazából erre azért lehet szükség, mert esetleg csak ezzel a speciális telepítőkészlettel működik a "promós kód"
-
AtHoS
nagyúr
5 Ashampoo program ajándékba: [link]

-
AtHoS
nagyúr
válasz
HZoli87
üzenetére
Majd biztosan kopogtatnak is, engem annyira nem érint. Kimaradt egy BD-s rootkit ellenőrzés melóban
Szerencsére nincs gond a géppel csak gondoltam megnézem a BD rootkit ellenőrt, ha már Argos83 vette a fáradtságot és linkelte. Hát nem sikerült, de igazából nem is erőltettem utána.
Minden esetre erősen benézte a CiS -
AtHoS
nagyúr
Nem kell belépni FB-re!
A beugró ablak legalsó sorában van egy link (az ablak jobb széléhez igazítva). Arra katt, majd válaszolsz pár kérdésre (utolsó kérdések kihagyhatók) és utána már mehet a regisztráció.Szerk.:
1. Katt a zöld Get It For Free gombra, majd a beugró ablakban a "If you don't have Facebook Take our eleven step questionnaire instead" linkre -
AtHoS
nagyúr
Ma hajnalban kaptam egy levelet MagicRAR@magicrar.com címről, amiben értesítenek:
"Dear Valued MagicRAR Customer,Simon King here. I am thrilled to inform you that you have won a free license for MagicRAR through your participation in the recent TipRadar giveaway......"
Az előző levelet <mccabemic(kukac)gmail.com> címről kaptam, amiben a nem működő kód volt. Most tüzetesebben megnéztem ezt a levelet és a címzett nem is én voltam, hanem ez a cím: mrm52858(kukac)gmail.com és titkos másolatban volt az én címem.
A mai levél fényében a korábbi elég érdekesen néz ki
-
AtHoS
nagyúr
Bitdefender Internet Security 2013 [link]
1 PC - 1 Year 5.48 EUR
Promo kód: 2013-NYS
Működik egyéb változatokkal is a kód
-
AtHoS
nagyúr
Megkaptam a MagicRAR-hoz a kulcsot e-mail-ben (igaz spam mappából halásztam elő).
A telepítéskor szépen be is írtam a kódot az e-mail címemmel egyetemben. Ennek ellenére ha elindul a program egyik funkciója, egyből a regisztrációs ablakot dobja be, ahol be lehet írni a regsiztrációs adatokat is.
Ismét beírtam és ezt az üzenetet kapom: "Please check your spelling and try again"
Szóval nem fogadja el a kapott kulcsot.
Valaki regizett még a programhoz kulcsot?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Persze elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig él a promo?
Le kell most szedni a kinézett cumókat vagy ráér később is?
Van-e aktiválási időszak?
stb...
Ki mit tud ezekről?
Szerk.
Most látom az oldal tetején, hogy:
"Microsoft® Windows® 2000/Windows XP. Intel® Pentium® III or 4 processor" -
AtHoS
nagyúr
Jaja, megerősítem.
mcgame-hez bejelentkezve le lehet szedni egy "downloadert" (Downloader_Heroes of Might and Magic V - Gold Edition.exe) és ott olvasható is mind a három kód hozzáProcess Lasso Pro 6 ingyen Giveaway of the day keretein belül.
Viszont rögtön ki is kerülhetjük a GOTD trükkös telepítési eljárását, ugyanis teljes értékű kódot kapunk a Bitsum-os srácoktól, ráadásul egy hónapig minden új frissítést is nyugodtan szedhetjük.Itt kell regizni a kulcsra és itt van lehetőség normál telepítőcsomagok letöltésére is: [link]
Jan 6-ig akciósan meg is vásárolhatjuk a programot. csak kattintsunk a linkelt oldal jobb szélén található Show Special Deal! gombra:
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $9.95 per computer!
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $19.95 per home (up to 5 PCs)! -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
ArcSoft Perfect365 Standard 1.8.0.3
ArcSoft Perfect365 is a one-click makeover application that lets users adjust up to 21 individual facial features on your pictures and portraits with a single click of a button.
One-click makeover to turn your mediocre photos picture perfect.
Compare a before/after photo; undo your last step if you are not satisfied.
Share new looks with Facebook and Twitter friends.
Detects multiple faces in one photo – touchup everyone individually.
Adjust face points, as needed, for a more accurate result. -
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Úgy látom fejlesztik az intézőt is
alapdolgokra teljesen megfelelő, bár funkcionalitásban óriási szakadék választja el a TC-től- szerkeszthető, almenüsíthető eszköztár (kiválóan kiváltja a start menüt, 8-asnál pár embernek jól jöhet
)
- testre szabható start menü
- csoportos átnevezés speciális testre-szabhatósággal
- ftp kliens
- azonos winyó különböző partíciói közötti másolás gyorsítási lehetősége
- fájldarabolás/egyesítés
- kódolás/dekódolás/crc ellenőrzés/ellenőrzőfájl készítés
- alap tömörítő kezelés (nem csak zip)
- speciálisan testre szabható fájl kijelölés
- színezhető fájl megjelenítés
- könyvtár szinkronizálás
- stb, ráadásul mindehhez egyetlen programot kell csak telepíteni ill. akár telepíteni sem kell, mivel első telepítést követően hordozható verzió -
AtHoS
nagyúr
YesShield speckó FULL verziója december 25-ig tölthető
-
AtHoS
nagyúr
AIDA64 Extreme Edition (2-year Free Updates) $29.95 még kb. 17 órán keresztül
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tetete1
üzenetére
Acronis True Image 2013 Halloween promo [link]
49.99$-ért megvehető a progi, de ingyen lehet választani egy ajándékot az alábbiak közül:
- AIDA64 Extreme Edition
- Malwarebytes Anti-Malware PRO
- Sticky Password PRO 6.0Az ingyenes ajándékon felül mindössze 6 dolcsiért a másik kettőt is magunkévá tehetjük, tehát összesen 60$-ért lehet megvenni az egész pakkot.
Szerk:
A Malwarebyte lifetime license-ű
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Outpost Firewall Pro Lifetime License 29.97$ még pár órán keresztül
Dobjátok át US dollárba az árat, mert elég érdekes árfolyamon számolnak HUF-ra

-
AtHoS
nagyúr
ISO szerkesztést is tudó íróprogi ingyenes: 4Media Burner Studio 1.0
Szerk.
Meghosszabbították az Acronis akciót -
AtHoS
nagyúr
Acronis True Image Home 2012 (With Plus Pack Add-on) $19.99
Igaz, hogy ez nem ingyenes, de nagyon baráti ára van
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Örülök, hogy valakinek jól jött a lehetőség.
Én délután melóban letöltöttem zip csomagot, ami 200MB-ot nyomott. Itthon mikor leszedtem, már 300MB-ot szedett le.
A 200 megás telepítésekor ezt a hibaüzit kaptam:

A 300megással nem volt ilyen gond. Valamit javíthattak menet közben

-
AtHoS
nagyúr
Paragon Backup & Recovery 11 Compact (English Version) ingyenesen még egy fél napig kb.
-
AtHoS
nagyúr
Giveaway of the Day - Paragon Virtualization Manager 12 Compact (English)
ingyenesen még kb. 13 órán keresztül
Telepítő kinyerése a szokásos módon és itt lehet regizni a programhoz [link]
-
AtHoS
nagyúr
Giveaway of the Day - Ashampoo Undeleter 1.10 még picivel több, mint 9 órán keresztül ingyenesen

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
Helló!
A .tmp kiterjesztésű fájlt miután elmentetted nevezd át valami.exe -nek (a "valami" szöveg helyett akármit beírhatsz) és szedd le a rejtett attribútumot róla.
A kapott exe fájllal bármikor, bárhonnan tudod indítani majd a telepítést.Nem mindegyik telepítő sfx rar fájl, szóval ezen ne lepődj meg. Az akkori éppen sfx rar volt.
A letöltött telepítő exe-re továbbiakban nincs szükség, ha megvan a .tmp-ből .exe-re alakított nem védett telepítőcsomag.Amúgy a mostani Easy Macro Recorder progit próbáltad telepíteni?
Szerk.
Maga a kinyert .exe fájl csak arra jó, hogy legyen telepítőcsomag. A program aktiválása elég sokféle kialakítású lehet.
Pl.
- egy weblapon kell regisztrálni aztán e-mail-ben kapunk sorozatszámot
- a GOTD oldalról letöltött readme.txt-ben le van írva az aktiválási infó
- olyan is van, mikor nem kell semmilyen regisztrációs szám a programhoz
- a gotd telepítő létrehozza a registry-ben a szükséges kulcsokatHirtelen ennyi jut eszembe amivel eddig találkoztam
-
AtHoS
nagyúr
Acronis True Image Home 2012 (With Plus Pack Add-on) $19.99 + 19% VAT [link] még kb. 9 órán keresztül
-
AtHoS
nagyúr
Szerencsére ez nem teljesen fedi a valóságot.
pl. esetünkben
- a ParagonMigrate.zip-et letöltjük a giveaway oldaláról
- kicsomizzuk egy mappába és elindítjuk a setup.exe fájlt, ami ellenőrzi a giveaway szerverén a promo érvényességét és amennyiben még a promo letelte előtt vagyunk, akkor kibont a TMP könyvtárba egy 43634352 byte méretű, archív és rejtett attribútumokkal ellátott .tmp kiterjesztésű (sfx rar) fájlt, majd el is indítja/futtatja, ahol meg tudjuk adni hová bontsa ki magát.
- A kibontás megtörténtével a setup progi kiír egy kis ablakban üzenetet, hogy a telepítéshez kövessük a readme.txt-ben olvasható infókat. Na ekkor a .tmp fájlt szépen el lehet menteni későbbre, bár a kibontott telepítő is pont jó lesz számunkra.
- az telepítőfájlok között található egy EXPLAUNCHER.INI fájlocska, amiben feltűhet egy érdekes weboldalcím: http://www.paragon-software.com/registration/mos2ssd2 Na itt kell regizni a szoftverhez telepítőkulcsotA kapott e-mail-ben lévő kulccsal és sorozatszámmal bármikor telepíthető a program.
ui.
Hasonló elven működik az összes gotd oldalról elérhető promo program telepítése 1-2 kivétellel
Az elmentett .tmp fájllal 95%-ban bármikor után tudunk telepíteni. -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köcce

-
AtHoS
nagyúr
Hátha valakit érdekel
Ingyenes váltási lehetőséget kínál az Agnitum OSS-re más terméknél érvényes Internet Security licence-el rendelkező felhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, más nincs is

alapdolgokra teljesen megfelelő, bár funkcionalitásban óriási szakadék választja el a TC-től