Új hozzászólás Aktív témák
-
ra\/asz
csendes tag
válasz t_a_m_a_s #5836 üzenetére
igen, ezt össze kellene állítani..
legyen egy szervezője is a dolognak, az újvárosiakat te gyűjthetnéd be, vagy az egészet is intézheted akár..a héten meg kellene tudni ki akar jönni.. és akkor a tervezetet is, hogy mikor hol leszünk..
én tutira megyek.. a modellel és a bátyjával (ő csak kísérő), 1 hely még van a kocsiban
ricsi: a kiállítást megnézném én is, csak sajnos ez az idő... nem velünk van, ellenünk
szerintem jöhetnének megint melinda és arnold.. más ruhában, más helyszínen.. nekem nem gond (legyen csak sok modell, kinek melyik tetszik)[ Szerkesztve ]
addig nyújtózkodj, ameddig van bőr a képeden -- http://picasaweb.google.hu/reeveesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest