Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Milan24

aktív tag

válasz csakb #6065 üzenetére

Hát igen, pont nincs nekem itthon, és már idegesített a piszok, mivel nekem eddig csak gépem van nem tudom milyen tisztítóeszközt éri meg megvenni. Milyen sűrített levegőt ami nem vizes, stb...... . Egy körtepumpát beszerzek most az tuti. Meg olvastam van az a LensPen lencsetisztító is ami még jó. A képeket végignézve majdnem én is így csináltam, csak először lenyomva próbáltam majd felnyomva. Nagyon pici órás csavarhúzóval, mindegy mer tudom ilyet nem csinálok többet. Lehet ismerősöm tud szerezni nekem ilyet 2500HUFért újonnan. Annyi a kérdésem, hogy van az a kis kapu alakú lemez az tömítés funkciót szolgál? Nekem sokszor belemegy most a piszok, jó kell még takarítanom előtte, csak még nincs eszköz. Az a keret amit rácsukok egy picit meghajolt mind a képen, de rendesen zár fotózás közben sem akadt ki sem máshogy.

Köszönök szépen mindenkinek minden infót. Jó hülye voltam tudom, de azért már tanultam belőle. :(

Új hozzászólás Aktív témák