- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
Hát igen, pont nincs nekem itthon, és már idegesített a piszok, mivel nekem eddig csak gépem van nem tudom milyen tisztítóeszközt éri meg megvenni. Milyen sűrített levegőt ami nem vizes, stb...... . Egy körtepumpát beszerzek most az tuti. Meg olvastam van az a LensPen lencsetisztító is ami még jó. A képeket végignézve majdnem én is így csináltam, csak először lenyomva próbáltam majd felnyomva. Nagyon pici órás csavarhúzóval, mindegy mer tudom ilyet nem csinálok többet. Lehet ismerősöm tud szerezni nekem ilyet 2500HUFért újonnan. Annyi a kérdésem, hogy van az a kis kapu alakú lemez az tömítés funkciót szolgál? Nekem sokszor belemegy most a piszok, jó kell még takarítanom előtte, csak még nincs eszköz. Az a keret amit rácsukok egy picit meghajolt mind a képen, de rendesen zár fotózás közben sem akadt ki sem máshogy.
Köszönök szépen mindenkinek minden infót. Jó hülye voltam tudom, de azért már tanultam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest