Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katicza
tag
válasz Fvp99 #101263 üzenetére
Pont azt kérdeztem volna én is, hogy mi van akkor ha a harmadik hónap után mondod le? Lehet olcsóbb még egy hónapot kifizetni. De ugye van a két év hűség is. 4G esetében átírják az irányítószámot és átköltözöl. Nem értem miért nincs valami rugalmasság. Pl. ha van ott is 5G lefedettség ahova költözöl akkor átírják ahogy a 4G esetében, amennyiben nincs és ismét 4G-re kellene módosítani akkor lenne valami különbözeti díj. Lehetne némi nyitottság és rugalmasság a szolgáltató részéről. Nem számít nekik az ügyfélmegtartás? Még azt sem lehet tudni mi lesz az otthonnet további sorsa szeptember 23 után.
-
válasz Fvp99 #101260 üzenetére
-Szerk ja most olvastam végig
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Fvp99 #101247 üzenetére
Elállási jog?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
A jobb felső sarokban lévő kis ember ikonra rányomsz (kereső melletti), ott Rendszerbeállítások, majd Eszközbeállítások -> Névjegy és felülről a 3. opció a Visszaállítás.
Ha most egyáltalán nincs párosítva a távirányító, akkor megpróbálhatsz egy usb-s egeret rákötni átmenetileg, elvileg úgy is mennie kéne.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest