Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Egy haverom le szeretné cserélni a laptopját, és eddig adatkártyás modemet kapott a nethez. Most szeretné ha ezt átváltanák neki usb modemre. Van erre lehetősége, vagy mennyit kell fizetni, hogy történik?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Az komoly, hogy a hipernet korlátlan böngészése csak két év hűséggel együtt jár?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Okostarifa 90-nel nem lehet készüléket venni, vagy csak én vagyok hülye a telenor honlaphoz?
Minden készüléknél okostarifa mini, utána meg okostarifa 600 van jelölve... végülis minek közötte bármi is.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Azt hiszem tudom is a választ a kérdésemre, de azért hátha: a böngészés korlátlan okostarifával, de ha pl az index saját programját használom, az már az egyéb keretből fog levonódni?
+1: a telenornál valahogyan képesek ezt "mérni", ilyen program számunkra nem létezik? Vagy mindig fel kell nézni az online ügyfélszolgra és kész?Ελευθερια η θανατος
-
-
Bibby
addikt
Rohadjon rájuk az összes befőtt a több mint 10%-os áremeléssel együtt. Éljen a defláció.
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Ha lejár a két év hűségem, van esély rá hogy adnak valami készülékkedvezményt? Mert az üzletből a csaj elhajtott hogy náluk ilyen nincs... de ha megpedzegetem hogy akkor viszontlátás?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Hol találom meg a már lezárt tarifacsomagokat honlapon?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Viktor0610 #33766 üzenetére
És ezt el is fogadják? Vagy majd utólag belekötnek hogy nem voltam egyértelmű, meg nem raktam ki egy vesszőt és nem tudják elfogadni?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Hányingerem van az egésztől. Az ÉN értékes időmet lopják ezek a tetvek hogy még néhány bőrt lehúzzanak rólunk. Minden kicseszett üzlet előtt kilométeres sor áll.
Én most be fogom küldeni ezen a netes felületen, csatolok mellé néhány jókívánságot is. Ha utólag nem fogadják el akkor meg viszem felsőbb szintekre.
Türelmes ember vagyok de van határa a hülyének nézésnek. Semmibe nem tartott volna az Online felületen egy kattintással elintézni, de ők minden kisajtolható forintot szeretnének.
Engem elvesztettek mint ügyfelet, az is biztos, és senkinek nem fogom ajánlani többet.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Azért nagyon kíváncsi leszek, mit tesznek majd amikor besétál valaki hogy én jeleztem a lemondást, június 29-én 10:30-kor voltam az xy boltban, bediktáltam az adatokat és azt mondták rendben.
Eleve hogy lehet ilyen hivatalos állásfoglalást tenni anélkül hogy bármilyen igazolást adnának az ügyfélnek?
Aggályos ez az egész sz@r, dehát maguknak főzték.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Beri78 #33884 üzenetére
Én meg azt nem értem amit te írsz. Oké, kaptam értesítést hogy árat emelnek. De ilyen volt már sokszor. Akkor ezek szerint mindig lehetett volna nyilatkozni, hogy nem akarom az áremelést? Tavaly is? Kétlem.
Akkor meg mit kellett volna csinálnom mást, mint elmormolni egy "anyátok"-at és tudomásul venni?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Viktor0610 #33944 üzenetére
És mi lenne, ha ilyen esetben a szolgáltató kölcsönözné az összeget a vevőnek amíg kiderül?
Miért olyan természetes, hogy mindig én fizessek előre, és ők írnak jóvá utólag?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
"A váltás automatikusan megtörténik 2015.11.26-n, további teendőd nincs! Amennyiben a fentiektől eltérő új tarifát vagy szolgáltatást szeretnél választani, megteheted személyesen az üzleteinkben, a változás életbe lépéséig. "
"Felajánlották" a smarttarifa 2-t, de nekem a legolcsóbb kell, a smarttarifa 1.
Csakhogy:"Meglévő számlás előfizetőként nem válthatsz át Smarttarifa 1 csomagra."
Ilyenkor mi van?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Smarttarifám van, eddig a honlapon volt olyan ár a készülékeknél, hogy megtartom a csomagom. Most ez eltűnt. Azt jelenti már nem kaphatok ehhez a csomaghoz új telefont?
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Viktor0610 #38889 üzenetére
Szuper. Felírom ezt is a listara a többi "pozitívum" mellé.
Azt nem tudod mikor tervezik megszüntetni ezeket a csomagokat teljesen? Csak hogy felkészüljek a szolgáltató váltásra.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Volt 30-án ingyen 200 mega net kártyásoknak. Na ezt tegnap visszavették. Szerintem sehol nem írták hogy egy napig lesz csak elérhető...
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Van a telenor kártyáson néhány ezer forint.
Át fogom hordozni a számom, de nem akarom elveszteni az összeget, mire lehet költeni? (nyilván ilyen telefonálás meg net nem érdekel most)
Ha felteszem a telenor wallet-et, akkor el lehet költeni kvázi mint kp-t?[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest