Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz KBL001 #75600 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy mikor ezt a beállítást megcsináltam, nem akart sikerülni. Egyszerűen nem kínálta fel a mobilos vásárlási lehetőséget. Telenornál a Mobil Piactér szolgáltatást töröltük, újra aktiváltuk, akkor sem. Semmi használható infóval nem tudtak szolgálni. Azt mondták, részükről minden oké, működnie kellene. Googlén minden beállítást végig vizslattam aminek köze lehetett volna ehhez, de semmi. Pár napig görcsöltem vele, de nem sikerült. Úgy voltam vele, hogy akkor hagyjuk, a fene úgy egye meg. De persze csak piszkálta a fantáziámat. Aztán vagy 2 héttel később próbálkoztam megint, akkor meg simán ment. Fogalmam sincs hol volt elbukva a dolog, de semmi sem csináltam másként mint korábban. Mikor a másik kártyát akartam hozzá adni, akkor szenvedtem vele, míg rá nem jöttem, hogy a hozzáadandó kártyát tegyem meg alapértelmezettnek. Így nekem most mindkét Telenoros kártya ott van. Play vásárlásra a kártyást használom, mert azt hívásra nem használom, csak életben tartom sok okból, viszont hogy az egyenlegem ne szaporodjon a végletekig, extra mobilnet csomagra, meg ilyen vásárlásokra használom.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest