Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Már egy 1080 is pénzkidobás..azért kezeljük a helyén a dolgokat. Erős OCval sincs hűha IPC, akkor szalad csak jól, ha masszív multithreadre optimalizált szitu van, az meg sajnos nem általános. 1660/S-TI/1070/V56-64/1080, ezekkel lehet kacérkodni, ha nem figyeled árgus szemmel a kihasználtságot és szükséged is van +FPSre, de kezdj el barátkozni a teljes platformcsere gondolatával, mert bőven van hova feljebb lépni már, nem is horror összegekért. Fun fact viszont jó ez

-
Laraxior
titán
1080Ti-vel még elboldogul úgy ahogy, de másik rendszerben azért érezhető a gyorsulás.
Leginkább a PCI-E3.0, a ram sávszélesség, processzor utasításkészletek, NVMe SSDk előnyei...
Szóval, ha modern VGA-t akarsz, akkor mindenképpen ajánlott lecserélni, különben a minimum FPSsel lehetnek gondok. Amennyiben teljesen ki akarod használni a VGA-t természetesen.
-
Laraxior
titán
4.2-4.4-et ki lehet hozni szerintem egy szellősebb házból, nagyobb processzor hűtővel.
De azt hiszem a 4600MHz-nél a paszta is folyékony fém volt a jobb hőátadás miatt. Nyertem is vele elég sokat.
Hűtőből valami nagyot keress. Noctua D14 pl... ahhoz adnak mindenféle lefogatót, akár még későbbre is jó lehet. (Legalábbis nekem van egy itthon teszteléshez, de fel tudom fogatni 1151-re is)
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi