Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
jokeph
üzenetére
Hát igen lehet hogy igazad van.
Úgy tűnik még a minimális tunningra is lassulással reagál:
Ezt hozza alapórajelen: [link]
Semmi mást nem csináltam, csak a blck-t emeltem 133-ról 145-re, vagyis 9%-os tunningra lassulással(!) reagál: [link]
De ezt már megállapítottam egy korábbi hsz-ben is, bugos vele a lap.
Vagy a windows bugos de ezt kétlem.
Viszont a Cinebench pontszámok jók lettek, illetve érdekes mód a linx is jó ha csak 256mb.
Így viszont hogy nem hoz egyértelmű teljesítmény növekedést a proci, lehet eladom. Bár lehet végső próbálkozásként egy Win reinstall segít, hátha megkavarta a procicsere és ezért kapok gyengébb gflops-ot.
-
HSM
félisten
válasz
jokeph
üzenetére
5 fázis DrMOS azért nem annyira csirke egy batár bordával, nem véletlen, hogy a Silent Knight fogy el, nem a lapja sül meg. De tény, egy józan feszes 3,8-4Ghz lehet a max, azaz max olyan 130-150W, amivel még jó érzéssel meg lehet küldeni, az fázisonként olyan 20-23A.
Nekem volt EVGA lapom, amin 8 fázis DrMOS volt [link], az vígan jobban ment tuningban, mint előtte a 16 fázisos Giga UD5, pedig utóbbi is igencsak derék teljesítményű lap volt, brutál VRM-el.
De az is tény, érdemes a lapra is figyelni, ne legyen melege a VRM-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi