- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #21870 üzenetére
Micsoda? A proci melyik programban számol élsimítást? Elég perverz lenne, szerintem ezt összekutyultad a shaderes AA-al....
"És nem úgy kellene kiadni, hogy évekig patch-elgessék, mire jó lesz."
Tudtommal a régi Stalker volt az egyetlen olyan játék mostanában, amit súlyos (hangsúlyozom, súlyos) bugokkal került a boltokba... Nem tudom amúgy mire céloztál, nálam a GTA4 tökéletesen ment 1.000-s verzióval is, sokáig az volt fenn... Aztán az 1.02-essel toltam végig. A legvégső patch az 1.06-os volt, de az inkább új grafikai elemek bevezetése, és még egy kis optimalizálás volt... Ilyenek szvsz nyugodtan jöhetnének bármilyen játékhoz..."...simán kifektetnék vele egy mai csúcs VGA-t, annyi optimalizációs lehetőség van a motorban..."
Inkább kiaknázatlan lehetőség? Én ezt semmiképp sem optimalizációnak nevezném..."...meg szándékosan avultatják a hardvert, de ez nem csak a VGA-iknál áll fenn."
VGA fronton nem tudom, mi a pálya, de anno 3 évig volt 9700-as radeonom, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Processzort meg végképp nem tudom, hogy lehet szándékosan avultatni, szerintem pont, hogy példát lehetne venni tőlük, hogy a normálisabb AM2+-os lapokban, DDR2-es memóriákkal is röhögve tudsz akár 6-magos Thuban-t is hajtani.... Intelnél meg a gatyád is rámegy a DDR3 upgrade-re, a s775-be viszont nem lesz új cpu, meg ott a s1156 zsákutcája, az X58-ért meg hagyd ott a gatyád is. Nekem nem szimpi ez a stratégia, mondom attól függetlenül, hogy nem épp olcsó X58 rendszerem van, amivel 100%-osan elégedett vagyok, és másnak is bátran ajánlok, de mégis olcsóbb gépet keresőknek inkább az AMD megoldásait tartom jobbnak.
A melldöngetést nem vettem magamra, csak annyiból reagáltam rá, hogy ketten beszélgetünk...
"Ne feledd, hogy nem pont azt mondtam, amit idéztél..."
De, pontosan azt mondtad, ez az idézés lényege.
Az hogy 14521 hozzászólással ezelőtt mit mondtál, vagy írtál le a logoutos tesztjeidben, attól ide jelenleg azt írtad be, amit hivatkoztam, és abban semmi utalás arra, hogy megfelelő beállítások mellett, és ez így nagyon félrevezető.... Konkrétan azért reagáltam rá azt, amit."annál inkább megtévesztő egy félmondat kiragadása, aztán arra hivatkozni.
"
Úgy gondolom, semmit nem ferdített a mondanivalón, hogy csak fél mondatokat "ragadtam ki", de a tisztesség kedvéért belinkeltem az egész hozzászólást is... nem tudom, mi ezzel a baj.(#21871) BR4D: Szerintem kezdj el valami feszültséglevezető technikát tanulni/alkalmazni, mert olvasni rossz, amiket és ahogyan néha leírsz...
Amúgy nem tudom, mi bajod szegény prociddal, álló ventiktől nem tudom, miért vársz hűtőteljesítményt.... Nekem az a COOLINK SWIF1 ventimből 2db is kb. olyan 1200-1300-tól kezd el érni valamit, de 1600-on az igazi. De még így is lehetne javítani a teljesítményen egy 2000-essel, csak az már hangos volna nekem... Ja, és nagyon nem mindegy a ház szellőzése sem, nagyon-nagyon sokat számít... (Nálam 2db 1300 körül tekerő 12-es és egy szintén 1300 körül tekerő 14-es fúj be ritka műanyag porszűrőn, és egy venti kifelé, +táp kifelé, plussz száll ki a meleg felül a háamból a ventikivágáson... Ott is volt venti, de az új lapom magasabban lévő procifoglalata miatt már nem fért be...)(#21873) BR4D: Akkor robbantsd fel azt a kuka procit, megyek utána robbantom az enyémet is, kuka fos vacak retekkupack, 3675-ön 1,2V-ot adok neki...
Ja, és HT OFF eléri a 70 fokot csont nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest