- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
DigitXT #45775 üzenetére
Ilyen nekem is volt: [link]
Én megpucoltam a RAM slotokat, és utána működött. Egy kis törődést igényel az öreg gép néha.
HSM: Fun fact3: Hihetetlen, hogy ilyen régi rendszer, és még mindig mindent visz jól beállítva.
Itt van egy jó videó, [link], látszik hogy azért van fejlődés és a 2080Ti-t már erősen visszafogja az öreg.
De viszont a 60FPS minimum szinte minden játékban bőven megvan (A Rainbox Six Siege fekteti meg az öreg procit, de ki tudja, lehet csak egyszer megröccent, ennyi belefér?), ha pl 4K@60Hz monitorja lett volna a tesztelőnek, és V-Snyc-elt volna, akkor nincs ekkora különbség, bár egy 400 ezres videókártyát azért, butaság egy ilyen régi gépbe rakni.
Nekem 1080@60Hz monitorom van, tehát a processzor miatt jelenleg nagyon kevés olyan játék van aminél beesik 60 FPS alá, tehát ha rakok egy jófajta videókártyát mellé, kielégítő lesz a hatmagos a 24 giga RAM-mal, meg talán az input lag is jobb.
A közvélekedés szerint az GTX 1070, talán még az 1080-ast sem fogja vissza jelentősen egy tunningolt hatmagos Xeon, tehát nekünk Polaris van, mi még léphetünk egy szintet az öreg géppel. Én inkább majd az AMD Navit fogom választani mint egy használt Pascalt, biztos jó áron lesz, 7nm a legújabb technológia, lesz rá garancia is, 3 év, nyugodtan alszom.
Még egy 2-3 évet biztosan elleszek ezzel, szerintem még utána is jó lesz az x58, csak esetleg válogatni kell az újabb játékok közül, egyik másik biztosan processzorzabáló lesz, vagy már AVX-et használ és azért nem fog jól futni nálunk.
Valószínűleg akkor fogjuk lecserélni csak, ha jön egy szuper játék, amit nagyon akarunk játszani, mondjuk Starcraft 3, Crysis 4, újabb Battlefield, ami már megfekteti így vagy úgy az öreg Xeont. De szerintem még egy jó 3 évig nem lesz ilyen, bár már most is van a videóban a Rainbow Six Siege, de anélkül tudok élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest