Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfaud
csendes tag
Én még régen Próbálkoztam saját vízhűtéssel egész jó lett Főleg hogy egy Peltier-t raktam még közé! Tényleg ezzel nem próbálkozott itt senki a jobb hűtés elérése érdekében?
Élj úgy mint nem akárki és halj meg úgy mint bárki
-
Nippon
őstag
Melyik lap ajánlottabb az Asus P6T Deluxe vagy Gigabyte UD5?
-
titán
Hali!
Tudnátok ajánlani valami jó kis hűtőt a 920-hoz, amit lehet is kapni?
Nézegettem ezt a Noctua Cooler NHU12P-t, nemtom elég-e ez hozzá.
-
törölt tag
Én is hasonló helyzetben voltam... Zalman CNPS9900LED-et vettem, extrém tuningot úgysem lehet csinálni léghütéssel, szóval sztem nem feltétlenül kell Ultra 120 Extreme. Nekem tetszik a CNPS9900LED, féltem hogy nem lesz elég neki, de nagyon jó sztem, annyira nem vészes a hangja, és jól is néz ki!
#3150: Nem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Buldozer99 #3155 üzenetére
Én kiadnék érte, az a pár ezer forint tök mindegy ekkora tételnél. De hol lehet kapni, én nem találok sehol raktáron.
BR4D: köszi a tippet, utánajárok. Nekem most is Zalman hűtőm van és a P4-en is az volt.
-
Buldozer99
senior tag
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
strebacom
senior tag
Szerintetek lehet valahol a Scythe Ninja 2 hütöhöz új lefogatót venni hogy rámenjen az foglalatra???
-
serito
senior tag
válasz Buldozer99 #3160 üzenetére
Náluk próbáltam én is lefogatót rendelni TRUE Black-hez ( polírozott saját készítés ) de sajnos nem tudnak még beszerezni, sőt olyan TRUE 120 sincs amihez gyárilag csomagolva lenne. Egy helyen találtam és rendelhető is az az OHS volt. Nekem ha minden jól megy jövő hét 2. felében megjön 3.8k pénzért.
-
gombcomp
senior tag
Ismerkedek én is a i920-al.
Találtam egy hasznos progit ami segit eligazodni a frekvenciák,szorzók dzsungelében.
Ha rossz adatot irsz be azonnal korrigálja : NehalemCalculator"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
sniper elite
senior tag
Tudtok nekem ajánlani megbízható ramból 2000MHz-es DDR3 trichannel fajtából? Kinéztem amiről már volt szó, OCZ Blade 2000MHz cl7-es fajtát, de teszt sehol sincs, ebbe a lapba meg elég sanszos venni csak úgy ilyen drága fajtát! Gondoltam megkérdem hátha valaki tudna segíteni!
-
tome.jr
addikt
Egyébként mi a tapasztalat, Core i7 játékok alaltt hozott valami gyorsulást? Érdemes lenne váltanom QX9650 + 790 SLI lapról?
-
sniper elite
senior tag
válasz tome.jr #3171 üzenetére
Mindenben más mint a QX9650 alatt, legkisebb dolgokban mint pl egy winrar kitömörítéstől kezdve a legmindennapibb rutin dolgok kezeléstől minden jóval gyorsabb, játékokról nem is beszélve, de szerintem ráérsz váltani, ez nagyon új technika és még bőven 3 évig divatban marad! 920-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem kis tuninggal ugyan azt tudja elérni mint a 965.. ha esetleg arra sajnálod a pénzt akkor procit meglehet oldani
-
jugeen
addikt
jelenleg a Giga lapok tuningpotenciálja a RAM-ok tekintetében még elég karcsú. vélhetően az idő múlásával változni fog a helyzet, de azt senki sem tudja garantálni, hogy ha lesz végre a BIOS-ok terén észrhez térnek a Giga lapok, akkor jobbak is lesznek, mint jelenleg a P6T Deluxe-ok lehet, hogy jobbak lesznek, de lehet, hogy nem.
-
smoli
aktív tag
A Pixmaniaval kinek milyen tapasztalatai vannak?
Találtam egy ilyet: [link]
Nagyon jó ajánlat nem? -
jugeen
addikt
közel hasonló ajánlatot kaphatsz egy-két bazárostól is. érdemes rákérdezned. én párszor rendeltem már pixmania-tól és vegyesek az érzéseim velük kapcolatosan. volt termék ami itt 4 nap alatt érkezett meg, de volt ami 2 hétig jött. volt amelyik DOA-san érkezett és volt amit egyből lehetett RMA-zni.
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
amit linkeltem tesztet , már ott is jobban szerepel a Gigabyte mint az Asus lapja...
szóval jó lesz ez a Giga , pláne ha az ÁR / Teljesitmény mutatot nézzük...
a ramokkal kapcsolatos parázások meg felesleges rémhirek,, csak beállitás kérdése,, mindegyik ramot szereti a lap. -
tome.jr
addikt
Mivel nekem túlnyomórészt csak játékra van a gép, így ebben kellene valami meggyőzőt villantania. Külföldi teszteket olvasva viszont minimális az előny, talán csak multi GPU-ban, mondjuk ez nekem fontos lenne. De az is lejön a tesztekből, hogy a 920-nál gyorsabb a QX-em, tehát csak 965 hozna számomra valami gyorsulást. Az alábbiak régi tesztek, lehet azóta gyorsult a Core i7.
-
Zájec
veterán
válasz tome.jr #3183 üzenetére
"De az is lejön a tesztekből, hogy a 920-nál gyorsabb a QX-em,"
mert az alapórajele is nagyobb a QX-nek.. a tesztek többségében meg alapórajeles összehasonlitás van ,úgy meg nem sokat ér a dolog,, ami volt tuning az elsö link-edben ottse egyforma mértékben húzták fel a procikat, igy tényleg nem sok érteleme van az összehasonlitásban , meg ahogy elnézem a memobeállitások is nagyon a béke segge alatt voltak , pedig annak is van jeletösége ennél a platformnál...... -
tome.jr
addikt
Igen a tesztkonfigokkal lehet vitatkozni. De a kérdésem továbbra is fennáll: érdemes váltanom, ha igen akkor mi az a minmum konfig ami gyorsulást hoz játékok alatt?
Nem tudna valaki Crysis (1920x1200 DX10 very high 16AA timedemo) és Far Cry 2 (1920x1200 DX10 ultra high 8AA ranch small) eredményt tolni? Mindent meg lehetne húzni maxra mint ahogy nálam is megy, és akkor legalább látnám mire számítsak.
-
jugeen
addikt
default tesztnél nyert a Giga, öröm és boldogság. azt viszont nem értem, hogy a HCF8-as RAM-ot miért nem sikerült magasabb órajelen járatniuk, mint ~1600. az eredményeid sem azt igazolják, hogy jajadejó lap. végre valahára sikerült elérned 1600-as ddr3 sebességet. már ideje volt. hogy mindegyik RAM-ot szereti a lap, azt ugye tapasztalatból mondod?
-
-
titán
válasz Buldozer99 #3187 üzenetére
A GTA4-bel pl. aláz a core i7.
-
Achill3uS
nagyúr
amit linkeltem tesztet , már ott is jobban szerepel a Gigabyte mint az Asus lapja...
csak kiváncsiságból, ezt a végkövetkeztetést mi alapján vontad le?
ahogy én látom a tesztet, egy default összehasonlítás és hol a ud4p hol a p6t dlx a gyorsabb. de aki ez alapján akarja eldönteni melyiket veszi, annak úgyis teljesen mindegy mert abszolut átlagfelhasználó, és közel sem valószínű, hogy életében 1x is hozzá fog nyúlni a BIOS-hoz. amíg nem veszel "normális" ramokat és nem állsz neki benchelni (~2000mhz felett) egy ud4p is 100%-osan kielégíti bárki igényeit ebben biztos vagyok. de, nem hinném, hogy értelme van ennek az állandó versenyeztetésnek objektivitás nélkül - és itt most nem arra gondolok, mint pár post-al feljebb valaki megkérdi A vagy B."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Buldozer99 #3193 üzenetére
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
titán
válasz Buldozer99 #3193 üzenetére
Van sok teszt róla a neten, itt van pl. ez.
Achill3uS: ott nem is nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz Achill3uS #3192 üzenetére
igazad van , minimálisak az eltérések , és egy átlagfelhasználonak telejsen mindegy , mert nem veszi észre... de példul a fogysztás terén érdekes a dolog , az eggyik jobb alapon a másik meg terhelve kevesebbet kajál...
de akkor teszem fel a kérdést :: milyen elbirálás alapján ajánljátok jobbnak az Asust egy átlagfelhasználonak... azért mert a gigába nem megy 2000-t a ram és az asusban meg megy ?
jugeen :: majd meglátjuk mi fog történni... csak lesz valami javulás.
-
jugeen
addikt
átlagfelhasználó nem tuningolhat? miért ne! ha valaki meg nem tuningol, az vegye az olcsóbbat, ez egyértelmű.
felteszek most már én is egy kérdést neked. miért véded ennyire a Gigabyte-ot? a vele elért eredmények abszolút bizonyítóak, hogy hagy még kívánni valót a BIOS-a. nem arról van szó, hogy nem lehet vele tuningolni, hanem azon, hogy amit el lehet vele érni az karcsú.
egyre több RAM fog mostanság megjelenni, ami 2000-en szaladgál vagy felette. nem lehet akkor elvárás, hogy a lap tudjon is akkora ddr3 sebesség mellett üzemelni? tudom, fog javulni a BIOS. de jelenleg ez van. annyit tud, amennyit.
ha valaki most megkérdezi, akkor nem fogom azt mondani: ne vegyél még lapot, várd meg míg a Giga rendes BIOS-t fog írni és akkor majd azt vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest