Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy kb. egy hónapos Gigabyte GZ-X1 ház + Gigabyte EX58-UD5 alaplap + Intel Core i7-920 + 6 x 2GB Kingmax DDR3-1333 kombó? Esetleg egy TB-os WD Green merevlemezzel együtt. Sajnos sikerült kiszámoltatnom vele hogy arra a feladatra amire szántam édeskevés.
ui.: Elnézést hogy itt teszem fel a kérdést, de gondoltam itt fordulnak meg a legtöbben akiket érdekelhet.
-
jugeen
addikt
BUÉK
-
serito
senior tag
Köszi, próbálom megérteni az olvasatokból az i7 működését de ahhoz, hogy cseréljek 50k kellene, az meg sajna még nem áll rendelkezésre. Előbb autót cserélek utána jöhet a gép, ha minden jól megy jan. febr. körül váltok én is. Addig meg olvasom és próbálom értelmezni az általatok írottakat.
-
törölt tag
-
C.Brigante
veterán
olvastam...
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
ADAM1337
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
Speed
addikt
-
Tody56
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
Ismét játszadoztam picit!
4300 mhz 1,5v HT OFF prime blend
1,47ig tudtam levinni stabilan.
(Sajnos Ht-val pár perc után eldobta, és ennél többet nem adok neki egy pilllanatra sem)3dmark06 - 4300mhz HT-on 4850CF 700/2200 - 24.531
Csak érdekesség képpen HT kikapcsolva - 400 pötty
[ Szerkesztve ]
koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
SimonYana
addikt
B.U.É.K Mindenkinek!
Hálas köszönet Tody56-nak a jó blockért és szintén hálás köszönet Speed-nek a segítségért!
Még a primen nem vagyok túl,de már jó úton haladok afelé,hogy azzal teszteljek!Azért mellékelek egy tesztet én is ha nem haragszik meg rám senki!
® SimonYana ®
-
Zájec
veterán
üvd minden topiklakónak
beszereztem a napokban egy 920-as procit... FPO-ja:: 3837A713...
meglátjuk mi lesz belöle..
egyenlöre még nem üzemkész mert a ramok még úton vannak.... -
Bikerider
aktív tag
Hi
Core7 920 -hoz csomagolt gyari huto az nem hangos es nem hut jol
-
westlake
félisten
Play nice!
-
SimonYana
addikt
Én azzal hajtottam 1 hétig.El lehet játszogatni,de a prime mikor kiakassza a magokat lesz vagy 80 fokos és nem kell még 3000-ig sem húznod.
Szóval elég meleg ez a i7® SimonYana ®
-
Zájec
veterán
sajna nekem nem lesz más egyenlöre késöbb is csak valami haetpipe-s hütö, ha majd forgalmazni fogják rendesen az 1366 foglalati léghütéseket... de azokból is csak minöségit akarok és lapra meröleges hütésüt...
a viznél jó a dolog, Tody féle blokkal, azt ő csinálja cnc-vel?
-
SimonYana
addikt
No ...nekem nem sikerül 1800-ra felvinnem.1700-ig Cl8-ban ok,de ha már 1730 fele viszem akkor már csak sűrű sípolás ...
Nem tetszik neki még autó időzítésen sem.
Feszt meg nem merek adni a ramoknak (szerintem ez lesz a vége).Most 1.66-on van.
Viszont sokkal szebb eredmények vannak,pedig csak 3550-en van a CPU.Mellékeltem egy gyors tesztet.
Zájec
Nekem is Tody csinálta és tökéletes,szép ![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest