- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
LackoMester #21662 üzenetére
Nálam mindenesetre a kerülendők listáján van az OCZ, igaz, a Corsair meg a DDR2-es szarságai miatt.
AirBooms: Ezek az összefüggések az i7 létezése óta ismertek.
ASUS-ban és ASRockban is van fesz-visszavétel. ASUS-ban nem tudom, milyen néven, de tutira, azt használja az EPU is (csak jobban), ASRock-ban az Intelligent Energy Saving. CPU-feature-eknél lehet állítani.
Sztem semmi baj az ASUS lapokkal. Jól tuningolhatók és strapabíróak is.
De ha megbízható, könnyen tuningolható lapot akarsz, ott az ASRock X58 Extreme (pure X58), én csak akkor adom el ezt, ha megint tudok ASUS-t venni Érdekes, hányan szidták anno itt is az ASRock-ot, de a topicja is szinte halott, mert aki vett (főleg a cikkem után), beállított mindent (gond nélkül 4GHz-et v. 220 BCLK-t éppen), és azóta gond nélkül használja. Nem azért nem szerepel e topicban, mert senkinek nincs.(És most majd biztosan a fejemre koppintanak, hogy sztárolom, de amit írtam, az tény.)
Ahogy HSM is írja, a legtöbb procinál 4GB körül elfogy a szufla, hiába a fesz emelés. Végül is ne feledjük, hogy a 920 esetében ez 50% túlhajtás! A többi azon múlik, tudja-e a lap a 21X szorzót 200BCLK-val. Szükség lehet egyébként a CPU PLL fesz. emelésére is, ha a CPU-feszre nem reagál.
kmisi99: Sok is. Min ház (630RPM) és CPU hűtéssel (940RPM) max. 53°C a procim LinX alatt alap órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest