- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milbo
aktív tag
Alapon járatom a gépet mióta megvettem, HT OFF-al. A játékok meg a böngészés nem kéri a nyolc szálat. Időnként persze jól jön ha kamerás felvételt tömörítek.
Néha azonban rá jön a tuningolgatnék meg a kíváncsiság és próbálgatom. Nincs már őrült meleg a szobában és a hűtőt is kicseréltem nyáron.
Múlt héten a tápcsere után próbáltam is 4G-n LinX el, igaz csak 1giga memóriával de 20x lefutott. Akkor ment, most meg nem. Az 1.3600V kevés. Nem nyúltam semmihez, csak egy plusz 12centis ventit raktam a hűtőre. Na mindegy, kipróbálom LLC ON-al is csak kicsit félek hogy valami bedobja a törölközőt.katt777: mikor boot után megnyugszik a rendszer, 1.4408-1.4424V közötti értéket mutat a cpu-z. Elindítom a linx-et és dolgoztatja a procit, leesik 1.3600-ra. Amikor kész az első teszt és pillanatra terheletlen a proci, ami látszik is a hőmérsékleteken (core temp), akkor 1.4408V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest