Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• YanezTTrain

tag

válasz Quasi_modo #4246 üzenetére

Szerintem is-is. Pl. 1-es vonalon, -mikor otthon voltunk átmentünk Bécsbe Rail Jettel- van pár belassulás Tatabányáig szépen. Kérdeztem vasutasokat és azt mondták, a pálya az oka. Azért legalább arra az egy vonalra odafigyelhetnének. Tiszta röhely, hogy egy olyan vonattal, ami minden további nélkül tud 200 km\h sebességgel menni utazóban időnként 80-100 as tempókkal bóklásztunk a sinen.
    Itt ilyet előadnának tartósan, mehetne utcát söpörni a vasúttársaság vezetése. Itt is előfordul, hogy lassan megy a vonat, de olyankor ott is van a sínek mellett a sok pályamunkás, gépek, stb. Nem csak úgy leszúrnak egy táblát, hogy "lassan paraszt!" oszt jónapot.
    Elgondoltam pillanatra, mi történne, ha egy ilyet előadnának mondjuk az Euro Star pályáján... :D
    200 MPH-val szaggató expresszvonatnak kidob egy 20MPH-s lassújelet. A Csalagút közepén... :DD :DD
    Szerintem másnap reggel nyilvánosan akasztanák a British Railways teljes igazgatótanácsát...

Új hozzászólás Aktív témák