- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Boldog tulajdonosa lettem egy Matrox G450 16MB-os videokartyanak, azonban akadt 1-2 problema.
1. Nyilvan nem jatekra vettem a kartyat, azonban 1-2 alkalommal elofordul, hogy valamilyen 3D-s alkalmazast elinditanek (valamelyik nap pl egy 64k-s demot neztem volna meg), azonban semmit nem gyorsit hardveresen. (Azt hittem azert az 1.5-os CS opengl-lel menni fog, de csak szoftveres modban megy 4fps-sel)
2. Felbontastol fuggetlenul maximalisan 85Hz-et tudok beallitani, azonban mar 1024x768-ban is ha jol emlekszem 120Hz-et bir a monitorom.
3. Ha filmet nezek, teljes kepernyon tokeletes kepet ad, eredeti meretben azonban cikcakkosak az elek, olyan, mintha at lenne meretezve a kep valami nagyon gagyi atmeretezo algoritmussal.
Az everest riport itt talalhato: [link]
Ja, es az everest miert ir szinte minden alkalommal mas orajelet a gpunal es a vram-nal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC alkuképes, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs