- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
-
SUPREME7
őstag
-
wertigo1984
őstag
-
vimes
senior tag
-
Lauda
titán
-
Vistaboy
veterán
Én az összes állatkínzóra ugyanazt a büntetést szabnám ki, mint a gyilkosokra: érjen ugyanolyan véget, mint akit/amit megkínzott vagy megölt. Jelen esetben, ha az én macskámat kínozná meg így valaki, akkor én is úgy rudgosnám a fejét egyik faltól a másikig, ahogyan ő tette azt vele.
R.I.P.

-
vashal
tag
-
wertigo1984
őstag
-
AlexWolf
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dani82
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Zirowe
nagyúr
Próbáltam tejbe áztatni, mert ez a macska meg nagyon szereti a tejet, tej által "költözött" hozzánk (nyaralóban kezdett el bejárni a kertünkbe, anyu megszánta és adott neki tejet, szépen lassan minden nap jött és megivott 1liter tejet, aztán már a teraszon pihent egész nap, majd bejött aludni a nyaralóba, onnantól meg már családtag lett
), de így se kellett neki.
Mondjuk az a macska skizofrén, szóval úgy kell neki.
De durva volt, mert amíg nem lett kihúzva az összes foga, addig baromi büdös volt az egész macska, gondolom ahogy nyalta magát, úgy az egész bundája olyan lett, az orvos először a bűzmirigyére gyanakodott, majd szépen lassan húzogatni kezdte a fogát, mert kaja közben baromira nyávogott a fájdalomtól, most meg már egy foga sincs, kaja közben se nagyon nyávog, a bundája se büdös már.
-
emiki6
veterán
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Igen, de abbol nem eszik sokat, ilyen uzsonna jelleggel ropogtatja mindig, ha eppen nincs etetes es ures a tal.

Meg hianyzik az egyik metszo foga is.
Most vacsira osszekevertem a macskakonzervet a kutyakonzervvel, 2/1 aranyban, jobban fogyott, mintha csak siman macskakonzerv lenne.
Amugy tejet se nagyon szereti, csak ritkan issza, a majat meg mindig kihanyja, sziv meg veset viszont rendesen eszi, meg persze csirkebor meg csont ragcsalas, de nem azeretem gyakran adni neki, meg szoktam rizset is keverni a kajajahoz.
Remel sokaig huzza, o a legoregebb es a legegeszsegesebb a "csoportban", kb 14 eves, de a hianyzo fogon meg egy kis pupon kivul a hatan (egy 2 evvel ezelotti verekedes maradvanya) semmi baja.
Jo lenne, ha legalabb 20-ig vagy tovabb kihuzna.
O az egyetlen, aki az "enyem", mindig velem van, rajtam maszkal es velem/rajtam alszik.Ja, meg az egyik torpenel tegnap vettem eszre, hogy mozog az egyik metszofoga.
Meg nyaron vettem eszre, hogy az egyik metszofoga "megnott", hosszabb lett, csukott szajjal is latszodik, de csak az egyik.
Ez se fiatal macska, kb 10eves.
Akkor azt mondta a doki, hogy teljesen rendben van a foga, nem para.
De tegnap vettem azt eszre, hogy nagyon mozog es kijebb van, ezert is hosszabb. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
wertigo1984
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon jó képek, köszi érte! Nagy élmény lehet ennyi bundással egy lakásban élni.

A sok cicaszőrt kinek adjátok el?

Egyszer megnéznék ennyi cicát élőben.
A macskafüvet honnan szerváltátok? Mostanában nem árulnak Fressnapfban.

Még egy bónusz kérdés: hogyan lett ennyi cicátok? Mesélnél róla pár szóban?

-
Kidus
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
lugosi
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
marositech
senior tag
-
greenity
senior tag
-
mishubi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez is mutatja, h a társadalom egyre több selejtet termel ki magából. Mit ne mondjak elég pofátlanok a mai kölkök, tisztelet zéró,
Nyugodjek bekeben a kis Csoppseg.

), de így se kellett neki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)