- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
A mienk meg csak a szobai szökőkútból
Hiába van neki kint tálcsikában a víz.... És nálunk is az a szökőkút már csak a macskáé, különben már ki lett volna dobva.
-
Youri
veterán
Mieink csak esővizet hajlandóak
-
bubi92
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8092 üzenetére
milyénk meg csakis a locsolókannából
mondjuk most már az az ő "itatója" mindennap friss vízzel kirakva
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem jó dolog, mert ott vannak bacik is. Ezek szerint a folyó víz tetszik neki.
Lehet kapni itatókat, amik olyanok mint egy kis kút (forgatják a vizet).
Az vizét meg ki kellene hozni a fürdőből ha ilyet csinál. Gondolom az alom is ott van, így nehéz lesz leszoktatni a WC-ről. -
KrAt
veterán
Az normális, ha a macska a WC kagylóból iszik? Pár napja arra lettem figyelmes, h zajong a WC deszkával.. Bedugja alá a fejét, és bemászik szinte teljesen, és ott (gondolom) iszik.. Mellette a tiszta, friss víz, az nemjó neki.. Bár mindennel játszik, ami víz (a fürdőkádnyi vízbe is bemegy..)
-
Orlin
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Playstation1 #8083 üzenetére
-
Weeman1
veterán
-
Youri
veterán
-
Playstation1
csendes tag
Nekem most egy teljesen hófehér macskám van , előtte volt orosz kék macskám is
-
Orlin
addikt
Ne szórakozz a macskával
-
Mr.Csizmás
titán
nem akarom belinkelni, de reggel óta Gy.F. macskája a sztár, mondhatná a cicus, hogy "pózolj ex-elnökkel"
-
blasko92
őstag
válasz
Vasinger! #8074 üzenetére
Sajna friss képet nem tudok róla feltenni, mert már eljöttem otthonról. Amúgy sem túl fotogén a "kicsike", mindig becsukja a szemét ha fotózom.
A nyakláncát meglepően jól tűri, nem akarja leszedni magáról, és tényleg nagyon praktikus, mert szeret mindig meglepetésből támadni, így legalább halljuk, ha a közelünkben van, és készül valamire
-
Orlin
addikt
Én megszortam rendesen
Itt van:https://www.box.com/shared/3cqib0tme6aua2o5v268 [linkesítve]
Sorry mobilról vagyok.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
blasko92 #8072 üzenetére
Köszi, valóban szép. A könyéken talán neki van a legszebb pofája. A vendégeknél is Ő van mindig középpontban, mindenki felfigyel rá
Esetlege a Tiédről is rakhatsz fel képet az új nyakörvével.
Én is gondoltam erre a csengős módszerre, de biztos megőrjítene, amikor fürdik, akkor egyfolytába csörögne
Amúgy lehet kapni ilyen apró nyomkövető cuccot amit okostelóval lehet scannelni, így mindig tudnám, hogy hol a macska, de gondolom eléggé drága dolog lenne, mert nem feltétlen szabadba lett kitalálva.
Orlin:
A megoldás egyszerű: Csak annyit rakj bele, amennyit szánsz neki. Egyébként képet raknál fel róla? Csak hogy hogyan is néz ki. Ilyen etetőm akkor volt amikor kanárink volt.
Amúgy általában akkor nem tudják hol a határ a kajánál, ha bagzás van vagy ha ki van miskárolva a macska. -
Orlin
addikt
Valakinél van macska önetető?
Megleptem a macskákat karácsonykor vele!
Nincs etetés mizéria viszont azóta viszont folyamatosan esznek belőleLehet nem a legjobb megoldás ez sem!
-
blasko92
őstag
válasz
Vasinger! #8071 üzenetére
Szép cica.
Mi Lajos macskánk most kapott egy piros kis csengős nyakörvet, és tökre jófej benne. Így legalább mindig lehet tudni, hogy hol settenkedik. Az éjjel jól is jött, mert amikor jöttem be meg akart támadni, de hallottam, hogy fut felém én meg gyors felugrottam az ágyra
-
Vasinger!
nagyúr
Szeret a radiátoron lenni a függöny mögött
-
KTTech
veterán
válasz
radi8tor #8065 üzenetére
Az enyém hipermorgós... a kutyára és a másik macskára is folyton morog... azt kéne valahogy elérnem, hogy legalább a két macska kijöjjön egymással, de egyelőre ötletem nincs, hogy csináljam... Persze viszonylag el vannak különítve (Salem bent lakik a szobában, az újonnan hozzánk került Wyeth pedig a konyhát, fürdőt és a gardróbot tudhatja magának, mindkettőnek saját WC-je és vára van). Mondjuk egyik sem fiatalka, 8 és 4 évesek, ivartalanított nőstények.
-
zoltanz
nagyúr
A 4. helyezettet nézzétek, beszélgetnek a macsekok.
-
Orlin
addikt
válasz
Vasinger! #8058 üzenetére
Jobb nincs mit várni és reménykedni.
Nálunk is szokott néha ilyen lenni,de max csak pár órára csatangol el a nagy macsek.Már mondjuk az is feltűnő mert mindig a család valamely tagját őrzi...
Kajás doboz rázása egyéb elő szokta hozni.
Lehet nem ártana körbe nézned a ház környékét mert ha valami baja is esett és él akkor haza jön a macska még sérülten is.Nálunk anno így volt mikor a régi kandúrunk vagy lesántulva vagy fél szemét elveszítve,de haza tért mindig -
Vasinger!
nagyúr
Tegnap este kiengedtük a macskánkat és azóta nem került elő. Nem szokott ilyet csinálni, hogy ennyi ideig ne kerülne elő, főleg ilyen rossz időben, az eső is esik...
Ilyenkor Ti mit szoktatok csinálni?
Mindenre gondoltam már: befogadták, megmérgezték, elütötték, beakadt valahova, de fogalmam sincs, hogy mi történt vele valójában.
Reggelre mindig elő szokott kerülni, mert haza húzza a hasa, meg mindig itt szokott lenni a környéken, de többszöri hívásra sem kerül elől.
Szétvet az ideg.
-
shrd
tag
Van egy kandúr macskám "iromba" szinű. Miért vana z, hogy fél a víztől és hogyan lehetne hozzá szokatni? kezd büdi lenni... xD
-
Weeman1
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
Mr.Csizmás
titán
-
blasko92
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8051 üzenetére
Én a fekete kiscicát cicáááááztam le
De Grumpy sem semmi..... Ahogy a képeket elnézem, erősen ittas állapotban ugyan ilyen fejet vágok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest