Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Ezt tartom! Én is városi vagyok, világ életemben állatok vettek körül. A kóbor macskát is összefogdostam lelkiismeret furdalás nélkül. Amikor anyum terhes volt a nővéremmel, macska wc-t cserélt ugyan úgy, és a nővéremnek sincs semmi baja. Egyikünk se beteg, csak nagy ritkán. Az én immunrendszerem is vagy 10x erősebb, mint az unokatesómé, aki semmihez nem érhetett, aminek szőre van, vagy ha hozzá is ért, egyből késmosás és semmihez nem nyúlhatott addig.
Plusz a macskánkal aludtam baba koromban is, sose feküdt rám, és allergiás se lettem.Amúgy a legtöbb orvos meg védőnő, akinek nem tetszik terhes nő mellett a macska, vagy ebben a neveltetésben részesült, ezért nem is fogadja el a macskások indokait, vagy csak szimplán utálják a macskákat. Amúgy ha a 3 hónapon túl van a Párod, akkor már tökmind1, az első harmadon túl van, ami veszélyes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Revolut
- Mazda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendszergazda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest