Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz Tsebacsi #26231 üzenetére

Az Asszony én vagyok :DDD (megtévesztő a nicknevem). Az Uram hozzáállásán már sikerült változtatni, hisz lett egy macskánk. Egyenlőre most ennyi fért bele, ebben megállapodtunk már az elején.
    Nem azzal van a baj, hogy nem tisztább, korábban együtt aludtunk a kutyával, az is csak engem zavart és nem a koszossága miatt. A macskával is az a baj, hogy még kicsi, hiperaktív, ha feljön elkezdi harapdálni a lábunkat, páromnak sikerült is már így álmában véletlenül lerúgnia az ágyról, mert csak azt érezte, hogy tűvel szúrkálják a lábujját, fel sem fogta hogy a macska volt az :DDD
    Egyébként érdekes, valószinűleg csak azért érdekli az ágy, mert mi benne vagyunk, egyébként a vendégszobában lévő ágyra nem megy fel, pedig nyitva van az ajtaja, azon is simán aludhatna, az senkinek nem tünne fel ;]
    Muszáj erre a pár dologra megtanítani, ahogy az asztalra sem mehet fel (szerencsére még nem is érdekli, meg mivel elég "tápos macska", még nem tudja milyen finom a felvágott), úgy az ágyba sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés