- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stuka20 #12686 üzenetére
Kíváncsiságból próbáld már meg egy másik késsel. Nekem van egy konyhai késem, itt a topikban már írtam róla, ő Utálka, az Élezhetetlen. Azt se sikerült a sharpmakerrel. Végül egy 790 Ft-os kő megoldotta. De azért is mondom hogy kíváncsiságból próbáld már ii egy másik késsel, mert újabban én is érzem, hogy mintha kezdene elhasználódni a sharpmakerhez kapott rúd, tehát ugyanez jelentkezik nálam is, lehet hogy az élező nem jó már.
-
gyapo11
Topikgazda
válasz
stuka20 #12466 üzenetére
Szerintem összehasonlítva az oldalra nyíló rugós késsel, sokkal könnyebben lehet nyitni pl. sötétben, amikor nem látod a kést csak érzed. És ha megérzed a nyitógombot már jól is tartod a kezedben. Az oldalra nyílósnál még figyelni kell az ujjaidra is, hogy ne akadályozzák a penge kinyílását, és csak utána markolhatod meg rendesen. Persze miért nyitna az ember kést, ha nem látja azt sem amihez használná. A törvény is valószínűleg ezért tiltja a hordást, mert veszélyesen gyorsan használható. Elég nagy csattanással nyílik-csukódik, ez olyan amit a kést/fegyvert kedvelők szeretnek, férfias. Ez valami olyan, mint amikor Schwarci megtölti a bluttyantós puskát egy ökölnyi gránáttal, rálő az ajtóra és az eltűnik a nagy robbanástól.
-
válasz
stuka20 #12466 üzenetére
Itt van ez a Benchmade otf 190k-ért, D2 pengével
kb 50 ezret nem adnék érte. Nézzél inkább egy magnacut pengés kershawt vagy m390-nel szerelt microtechet.
De még egy benchmade shootout is "csak" 112e ft, prémium pengével [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ukrajnai háború
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest