Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8625) gyapo11 válasza Donki Hóte (#8624) üzenetére


gyapo11
Topikgazda

Úgy látom az elég pocsék minőségű képeken, hogy van azon élszalag gyárilag. Tehát a széles vékonyításra még tettek egy meredekebb szögű élszalagot. 2.5 mm-es penge (a 746-ost nézem), saccra 1 cm a levezető él, az 7 fok oldalanként.
Egyrészt az túl kis szögű lenne, nagyon sérülékeny, másrészt ahogy írod is, otthon mindenki amúgyis rátenné a plusz meredekebb élszalagot, mert azt a síkot amit a gyárban kialakítottak nem tudja megtartani, csak a vezetett élezőkkel, az meg kevés embernek van otthon, meg munkakésnek nem is illik nagyon kis szögű élet csinálni, és különben is ha éppen használná a kést és életlen, akkor nem kezdi el kipakolni a készségeket, és elkezdeni az élezést, hanem húz párat valamivel és már el is lőtte a szép gyári síkot. Csomó embernek az élezés csak nyűg, minél gyorsabban akarja elérni, hogy vágjon a kés, acél, acélgörgők, wolframkarbid lapkák és hasonló szörnyűségekkel inkább szétfaragja a pengét, csak hamahama éles legyen.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.