Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz Anubis_9 #465 üzenetére
Sziasztok!
Cseresznyével kapcsolatban lenne kerdesem. Az iden eleg furcsan nez ki a fa. Kevesnek tunik rajta a level, laatom a gallyakat. A levelek lefele konyulnak, es mintha kicsit sargasak is lennenek talan. A termes sokkal kisebb mint tavaj volt. Velemeny mi tortenhetett?Samsung Galaxy A55 5G
-
Rive
veterán
válasz Anubis_9 #601 üzenetére
Benzin helyett inkább valami alkohol (több mindent levisz, igazából: akár a házi krepálesz is megteszi, ha elég 'fokos'), majd száradás után olaj helyett inkább sűrű szilikonzsír, picit belemozgatva a forgórészbe.
Elvileg lehetne valami sűrű ásványi kenőzsír is, de nem szeretem az adalékokat a kertben.
Ui.: fűrész dolgában - nekünk alkalmi használatra nagyon bejött egy szimpla noname elektromos izé. Nem kell benzinért rohangálni, gyertyát pucoválni, effélék (nincs se kocsi, se végtelen bütykölési kedv), csak bedugja az ember a hosszabbítóba aztán lehet csapatni. Két elrongyolt benzines után kész felüdülés.
UiUi.: tüzifát meg vedd meg gurigában. Órabérben és benzinben is sokkal jobban kijössz.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
válasz Anubis_9 #608 üzenetére
Pár nap után úgy látszik, hogy nálunk legalább a levelek megmaradtak a gyümölcsfákon.
Az almát pont virágzás közben kapta el, és még/már megint vannak friss virágok, szóval valamennyi termés biztos lesz. Az, hogy a régebbi virágok kötöttek/maradtak-e majd később látszik...
Barack/meggy, cseresznye valszeg 'letermett', de a levelek maradtak.
A dió kapta a legcsúnyábban, de vannak még élő hajtások/levelek, talán lesz majd néhány szem.../// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Cheesy
őstag
válasz Anubis_9 #681 üzenetére
Klasszikus Magyar háti permetező. J-18 (18 literes, ennek elégnek kell lennie háztáji kertészkedéshez)
A design szerintem 50 év alatt alig változott. Ha műszerként tekintesz és vigyázol rá, örök élet meg egy nap. Tipikusan generációról generációra száll és az utolsó mini tömítésig minden kapható hozzá utólag is.
Én 4 éve vettem egyet, kb. 25.000 ft volt, a képen látható zöld színben. (régebben leginkább sárga színben fordult elő)
Használat után mint minden szerszámot meg kell mosni Itt tiszta vízzel átmosni és kiöblíteni a rendszert.
Meglepően jó nyomást lehet vele elérni, 10-12 liter anyag pikkpakk kimegy a réz szórófejjel.www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest